2014-08-27 18:30:37
Φωτογραφία για Η... «ΑΝΑΚΡΙΣΗ» ΤΟΥ ΡΑΝΤΟΝΙΤΣ
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Ερυθρού Αστέρα οδεύει προς την ολοκλήρωση του και ο Ντέγιαν Ράντονιτς σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενημέρωσε για την πορεία των προπονήσεων

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μία από τις ομάδες που θα βρει στον δρόμο του στους ομίλους της Euroleague ο Ολυμπιακός. Οι Σέρβοι τις τελευταίες έντεκα ημέρες βρίσκονται στο Ζλάτιμπορ, εκεί όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι "ερυθρόλευκοι" της Σερβίας είχαν χθες Media day με τον προπονητή της ομάδας, Ντέγιαν Ράντονιτς να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις.

Στην πρώτη του τοποθέτηση ο Ράντονιτς τόνισε: "Στις 15 Αυγούστου ήρθαμε στο Ζλάτιμπορ, όμως πριν είχαμε κάνει μία μικρή προετοιμασία στο Βελιγράδι. Θα μείνουμε εδώ μέχρι την Παρασκευή πρωί όταν και θα κάνουμε την τελευταία μας προπόνηση εδώ. Από την πρώτη ημέρα είχαμε ελλείψεις παικτών, όμως τα πήγαμε πολύ καλά τόσο μέσα στο παρκέ όσο και εκτός
. Είμαστε προσηλωμένοι να βελτιώσουμε την φυσική κατάσταση των παικτών. Κάναμε, όμως και πολλά άλλα πράγματα με τους παίκτες που είχαμε στη διάθεση μας, δουλεύοντας πάνω σε κάποιους τομείς της τακτικής. Αυτές οι συνθήκες και με την βοήθεια των παικτών που δεν είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες βοήθησαν τους νέους παίκτες να προσαρμοστούν. Μαζί μας υπάρχει ο Ντάγκοβιτς, ο οποίος ένιωσε κάποιους πόνους στη πλάτη, ενώ μαζί μας ήταν κι οι Μαϊστόροβιτς, Ραντιβόγεβιτς, η σχέση των οποίων με την ομάδα είναι πολύ ξεκάθαρη".

Στη συνέχεια των δηλώσεων του ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε στις κινήσεις του Ερυθρού Αστέρα στο μεταγραφικό παζάρι λέγοντας πως "Είμαστε ικανοποιημένοι με ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα στην μεταγραφική περίοδο. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε, βέβαια να δούμε τις μεταγραφές μας μέσα στις προπονήσεις όπως θα θέλαμε. Ο Μάρκους Ουίλιαμς έχει κάνει μόνο μία προπόνηση μέχρι τώρα, ενώ ο Ντάνγκουμπιτς προπονείται κάτω από ειδική θεραπεία.

Μας βοήθησαν πολύ οι παίκτες που ήταν από πέρσι μαζί μας και είναι εξοικειωμένοι με την ατμόσφαιρα της ομάδας. Περιμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή των παικτών που αγωνίζονται με τα χρώματα των εθνικών τους ομάδων. Η επικοινωνία που έχουμε μαζί τους είναι τακτική και παρακολουθούν πολύ στενά τα όσα συμβαίνουν στο σύλλογο".

Καταλήγοντας ο Ντέγιαν Ράντονιτς ρωτήθηκε για τους Τσίρμπες, Μπλάζιτς, Μίτροβιτς και Κάλινιτς απαντώντας πως "είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλήσουμε για την κατάσταση που βρίσκονται, καθώς ακόμα δεν έχουν επίσημα παιχνίδια στα πόδια τους. Πιστεύω ότι η ποιότητα, η συμπεριφορά και η στάση τους μέσα στην ομάδα είναι αντιπροσωπευτική των απαιτήσεων ενός κλαμπ όπως ο Ερυθρός Αστέρας".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ