2014-08-29 15:07:40
Φωτογραφία για Ο Ν. Νικολόπουλος έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου μετά τα σχόλια περί «που...ιού»
Επιστολή στον Πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, απέστειλε ο Νίκος Νικολόπουλος, με την οποία... του θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα για δημόσιο διάλογο και τον καλεί στην Αθήνα σε ημερίδα της Χριστιανοδημοκρατικής Νεολαίας για τα συγκεκριμένα ζητήματα. Ενώ εκ μέρους του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος καταθέτει σχετική ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό και τον Υπουργό Εξωτερικών.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από τα σχόλια του Αχαιού βουλευτή στο twitter περί «που...ιού» και τις απαντήσεις που έδωσε τόσο ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου όσο και τη δήλωση που έκανε ο υφυπουργός Εξωτερικών κ. Κούρκουλας, ο κ. Νικολόπουλος απαντά και πάλι.

Επιπλέον, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, αντί άλλου σχολίου για την δήλωση του κ. Κούρκουλα (υφυπουργού Εξωτερικών) περί «ψεκασμένων», ο Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος είπε τα εξής:

«Η "μπάλα" της αντιπαράθεσης, επί ενός ευαίσθητου θέματος που αφορά την παγκόσμια χριστιανική κοινότητα και απασχολεί ιδιαιτέρως την Ελληνική κοινωνία, φεύγει από τα media και πάει στο ναό της δημοκρατίας.


Ο κ. Κούρκουλας ως εκπρόσωπος της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου θα κληθεί να απαντήσει στην Βουλή, θεσμικά κι όχι επικοινωνιακά, στα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν οι Έλληνες πολίτες και οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, για το εάν θεωρούνται «ψεκασμένοι» όσοι πιστεύουν ότι γάμος μεταξύ δύο ανδρών ή δύο γυναικών δεν υφίσταται.

Είναι προφανές ότι η νέα τάξη πραγμάτων που θέλουν να επιβάλλουν και πολλά από τα δόγματα της παγκοσμιοποίησης δεν περνάνε στην Ελληνική κοινωνία εξ ου και η επιλογή της νομοθέτησης τους. Το καλούμενο ως "αντιρατσιστικό” καταφανώς σκοπεί να λειτουργήσει ως εργαλείο διάβρωσης του τρίπτυχου Πατρίς, Θρησκεία Οικογένεια, που αποτέλεσε τη σταθερά βάση επιβίωσης και ανάπτυξης του Ελληνικού κράτους από συστάσεως του.

Ο κ. Κούρκουλας δεν αυτοδιορίσθηκε Υφυπουργός εξωτερικών.

Διορίστηκε από τον Πρωθυπουργό και, μέσω του κ. Κούρκουλα θα μας απαντήσει και ο κ. Σαμαράς, εάν παραμένει προσηλωμένος στο τρίπτυχο του Έθνους. Και επίσης εάν θεωρεί ότι τα εκατοντάδες εκατομμύρια των Χριστιανών σε όλο τον κόσμο, μαζί και όλα τα ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ της Ευρώπης, που πιστεύουν σε αυτό και δεν θέλουν να γίνει νόμος του κράτους ο γάμος των ομοφύλων, η παιδοφιλία, η κτηνοβασία και όσα ακόμη διαστροφικά νομοθετούνται σε κράτη Ευρώπης, είμαστε «ψεκασμένοι»
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ