2014-08-29 19:21:26
Φωτογραφία για ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΛΩΝ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ (PHOTOS)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναδείχθηκε -όπως αναμενόταν- από την UEFA καλύτερος παίκτης της για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Οι άλλοι δύο υποψήφιοι ήταν οι Μανουέλ Νόιερ και Άριεν Ρόμπεν.

Στη τελετή που έγινε στο Μονακό, στο περιθώριο της κλήρωσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Πορτογάλος αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης βραβεύθηκε ως ο καλύτερος από 54 δημοσιογράφους που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, έχοντας οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του τροπαίου του Τσάμπιονς Λιγκ, με ρεκόρ στο σκοράρισμα.

«Ήταν μια φανταστική σεζόν, μια ονειρική χρονιά, οπότε είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την ομάδα μου, τον προπονητή και τους οπαδούς. Είμαι ειλικρινά πολύ ευτυχισμένος. Πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς την ομαδικότητα τα προσωπικά βραβεία είναι αδύνατα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός σημείωσε 17 γκολ στην περυσινή διοργάνωση και είναι ο πρώτος που σκόραρε σε τελικό με δύο διαφορετικές ομάδες, καθώς το είχε κάνει για πρώτη φορά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2008.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ