2014-09-06 07:57:07
Φωτογραφία για Άγριος πόλεμος γύρω από τις ΕΠΥ και τους διαμεσολαβούντες
«Μέχρις εσχάτων» είναι το χαρακτηριστικό του πολέμου επιβίωσης μεταξύ ΕΠΥ, ασφαλιστικών εταιριών και διαμεσολαβούντων που εντάθηκε μετά τις πράξεις 30 και 31 της ΤτΕ.

Το «νέο μέτωπο» πολέμου αφορά τις συμβάσεις συνεργασίας μεταξύ ασφαλιστικών εταιριών και διαμεσολαβούντων που δεν θα επεκτείνονται σε άλλους κλάδους πλην αυτοκινήτου εάν ο διαμεσολαβών στον κλάδο αυτοκινήτου συνεργάζεται με ΕΠΥ και εκ των πραγμάτων κινείται «ανταγωνιστικά»… Έτσι αρχίζουν οι πρώτες συγκρούσεις και η «κλειστή πόρτα» σε πολλούς που ως τώρα είχαν μεγαλύτερη ευχέρεια μετακίνησης χαρτοφυλακίων ΚΑΙ σε ΕΠΥ όπου ήταν πιο «χαλαρά» τα ζητήματα υποχρεώσεων πράξεων 30 και 31… Όλα ή τίποτα!

Είναι βέβαιο ότι δε θα αντέξουν για πολύ οι διαμεσολαβούντες αυτόν τον πολυμέτωπο πόλεμο επιβίωσης που συνεχίζεται, στα τιμολόγια, τις προμήθειες, τους καταχρηστικούς όρους, το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, την οικονομική κρίση και το αντιπαραγωγικό κλίμα.

Τώρα ίσως καταλάβουν ότι υπάρχουν κανόνες του «παιχνιδιού» που ρυθμίζονται αναλόγως προσόντων για όλους! Τώρα κάποιες εταιρίες και διαμεσολαβούντες ίσως αντιληφθούν το ρόλο των «καρχαριών» και της σαρδέλας.

Στους πολέμους υπάρχουν νικητές και ηττημένοι και οι νικητές βάζουν όρους! Τα σύνορα θέλουν μάχιμους στρατιώτες και ενημερωμένους!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ