2014-09-09 09:12:02
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ!
Τη... μάχη με τον Κώστα Μήτρογλου για την κορυφή της επίθεσης στο παιχνίδι με την Ατλέτικο, δείχνει να κερδίζει ο Δημήτρης Διαμαντάκος.

Την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο Καραϊσκάκη έχει αρχίσει να σκέφτεται ο Μίτσελ, ο οποίος έχει ένα... μεγάλο πονοκέφαλο για τον ποιον θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Δεδομένα, θα αγωνιστεί με ένα φορ και έτσι οι επιλογές είναι αυτές των Διαμαντάκου, Μήτρογλου και Μπενίτες, με τον τελευταίο να έχει μηδαμινές πιθανότητες. Έτσι, στη μάχη Διαμαντάκου-Μήτρογλου, ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να καταλήγει στον πρώτο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Live Sport».

O Ισπανός τεχνικός, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, βρέθηκε την Κυριακή στο Καραϊσκάκη και παρακολούθησε από κοντά το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Euro 2016 και είχε την ευκαιρία να δει και τους δύο επιθετικούς του μαζί στο γήπεδο. Μετά το ματς, φαίνεται πως δίνει περισσότερους πόντους στον Διαμαντάκο, καθώς πρόκειται για έναν επιθετικό που έχει μαζί του από την αρχή της προετοιμασίας και βρίσκεται σε καλύτερη φυσική κατάσταση από τον Μήτρογλου, ο οποίος θέλει ακόμα χρόνο ώστε να βρεθεί στα γνωστά του στάνταρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ