2014-09-09 09:42:18
Φωτογραφία για ΣΥΝΕΧΗ ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΙΤΣΕΛ ΜΕ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Αγωνιστικό ρυθμό χρειάζεται ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ εν όψει της πρεμιέρας του Champions League.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν από χθες οι ερυθρόλευκοι, με τους Έλληνες διεθνείς να συμμετέχουν κανονικά στο πρόγραμμα.

Αυτές τις μέρες το ενδιαφέρον στο Λιμάνι είναι στραμμένο στην αγωνιστική… ανάταση του Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος στο προχθεσινό ματς της Εθνικής με τη Ρουμανία έδειξε ότι χρειάζεται ρυθμό.

Ο διεθνής επιθετικός δεν έχει παίξει σε επίσημο αγώνα όλο το καλοκαίρι, αν και συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Φούλαμ, και ο Μίτσελ, όπως όλα δείχνουν, σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει στο προσεχές παιχνίδι με τον ΟΦΗ, λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο «πιστολέρο» αποτελεί ένα από τα... στοιχήματα του Ισπανού τεχνικού, αν και στη διάθεσή του υπάρχουν ο έτοιμος Διαμαντάκος και ο Χόρχε Μπενίτες που επίσης θέλει χρόνο.

Από την στιγμή που επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ έχει αρκετά τετ-α-τετ με τον Μήτρογλου, ο οποίος χρειάζεται να παίξει σε κάποια ματς για να αποκτήσει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ