2014-09-09 09:27:03
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΟΠΟΤΕ...
Ο Μίτσελ διευκρίνισε προς τους παίκτες του πως τους περιμένει μία δύσκολη, σημαντική και απαιτητική εβδομάδα με δύο αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ισπανός τεχνικός έστειλε το δικό του... μήνυμα προς τους παίκτες του. Ο Μίτσελ ξεκαθάρισε προς τους ποδοσφαιριστές του πριν την προπόνηση της Δευτέρας πως... «μπαίνουμε σε μία σημαντική, απαιτητική και δύσκολη εβδομάδα. Πρέπει να δείξουμε προσοχή, να δουλέψουμε δυνατά και να πάμε καλά στα δύο ματς που έχουμε μπροστά μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, οπότε απαιτείται και δουλειά και συγκέντρωση».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει από τους παίκτες του το καλύτερο δυνατό τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για την Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ θα πει περισσότερα την Τρίτη ή την Τετάρτη, οπότε και θα έχουν γυρίσει και οι υπόλοιποι διεθνείς. Άλλωστε και τη Δευτέρα δεν ήταν και λίγες οι απουσίες παικτών. Προτιμάει λοιπόν να είναι όλοι παρόντες έτσι ώστε να τους μιλήσει πιο αναλυτικά για τη συνέχεια, κυρίως μετά το ματς με τον Παναιτωλικό. Ένα παιχνίδι που δεν πήγε και τόσο καλά για τον Ολυμπιακό Επίσης ο Μιτσελ έχει στο πλάνο του να κάνει κουβέντα με όλους τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού και ειδικά όσους αγωνίστηκαν αρκετά. Από τον Αφελάι και τον Ντουρμάζ μέχρι και τον Μήτρογλου και τον Διαμαντάκο. Το ζητούμενό του είναι πέραν της αξιολόγησης της κατάστασης και της ετοιμότητάς τους να τσεκάρει και την ψυχολογία τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ