2014-09-10 10:52:09
Φωτογραφία για ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΑ... ΒΑΘΙΑ Ο ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ!
Ο τραυματισμός του Μανιάτη αλλά και το γεγονός ότι τελικά πήγε στο Κονγκό για τον σημερινό αγώνα της εθνικής του ομάδας ο Εντινγκά βγάζει για τα καλά στο προσκήνιο τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς με τον Μίτσελ να καταστρώνει τα πλάνα του, αρχικά για το ματς με τον ΟΦΗ, υπολογίζοντας βάσιμα τον Σέρβο μέσο.

Ο Εντινγκά, όπως σας έχουμε ενημερώσει, έφυγε για να αγωνιστεί με την εθνική του ομάδα, αφού είναι στις επιλογές του προπονητή της εθνικής του για το αποψινό ματς με το Σουδάν.

Θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Παρασκευή και λογικά δεν θα παίξει με τον ΟΦΗ, ματς πρόβα τζενεράλε για τον Ολυμπιακό εν όψει Ατλέτικο. Ουσιαστικά θα μπορεί να είναι με όλους τους συμπαίκτες του στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Στην προπόνηση δηλαδή που θα γίνει παραμονή της πρεμιέρας του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γιάννης Μανιάτης, από την πλευρά του, το... παλεύει να προλάβει με διπλές καθημερινές θεραπείες, και ο κλήρος... πέφτει στον Λούκα Μιλιβόγεβιτς που δεν έχει ακόμη ούτε φιλικό ματς στα πόδια του με τους ερυθρόλευκους.


Λογικά θα πάρει το βάπτισμα του πυρός το Σάββατο κόντρα στον ΟΦΗ. Ο Σέρβος έχει κάνει προετοιμασία με την Άντερλεχτ και δείχνει σε καλό επίπεδο στο Ρέντη από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Ουσιαστικά από την Πέμπτη θα γίνει μια πρώτη καλή προπόνηση στον Ολυμπιακό, με σχεδόν όλους να είναι εκεί (πλην του Εντινγκά), με τον Μιλιβόγεβιτς ακόμη καλά καλά να μην έχει γνωρίσει όλους τους συμπαίκτες του. Από την άλλη ο Μίτσελ τον θεωρεί ικανό να ανταποκριθεί άμεσα στις δυσκολίες των αγώνων που έρχονται...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ