2014-09-13 08:27:28
Φωτογραφία για Πάτρα: Προσφορά εισιτηρίων για τη μεγάλη συναυλία των Πυλώνων Αλληλεγγύης μέσω της αγοράς δεκάωρης κάρτας μετ’ επιστροφής, «Μαζί»
Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, σύμφωνα νε ανακοίνωση της Γέφυρα ΑΕ., για τη διευκόλυνση της πρόσβασης στο Κάστρο Αντιρρίου όπου θα λάβει χώρα αυτό το Σάββατο 13/9/2014 στις 21.00 η μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης της Λαϊκής Ορχήστρας «Μίκης Θεοδωράκης», με τον Κώστα Μακεδόνα, τον Δώρο Δημοσθένους και άλλους ερμηνευτές, η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ενεργοποιεί κατ’ εξαίρεσιν τη θερινή δεκάωρη κάρτα μετ’ επιστροφής «ΜΑΖΙ», της οποίας η ισχύ για φέτος έληξε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Το Σάββατο από τις 2 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ οι εισπράκτορες των διοδίων του Αντιρρίου θα προτείνουν -στους πολίτες που θα αγοράζουν την κάρτα- δύο εισιτήρια για τη συναυλία.

Για το λόγο αυτό η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. έχει προαγοράσει 1.000 (χίλια) εισιτήρια που θα διατίθενται μέχρι την εξάντληση του αποθέματος.

(Σημειωτέον ότι η είσοδος στη συναυλία είναι δωρεάν για τα παιδιά).

Με δεδομένη την επανενεργοποίησή της, η κάρτα «Μαζί» θα είναι διαθέσιμη και την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου.


ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Πάτρα: DISCOVER Παπασωτηρίου

Ναύπακτος: Γραφεία Συλλόγου «ΑΛΚΥΟΝΗ» / Βιβλιοπωλείο ADAGIO / Βιβλιοπωλείο ΝΙΚΟΛΑΟΥ / Κοσμηματοπωλείο Αθανασοπούλου / Φαρμακείο Παναγοπούλου.

Το εισιτήριο κοστίζει 3 ευρώ.

Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για να παραμείνουν όρθιες και ενεργές οι μονάδες «Αλκυόνη» στη Ναύπακτο και «Ίρις» στο Ρίο.

Η πρότυπη στέγη του Συλλόγου ΑμεΑ «ΑΛΚΥΟΝΗ» έχει μείνει κλειστή χωρίς παιδιά και η Μονάδα Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης «ΙΡΙΣ» στερείται επαρκούς προσωπικού για τη φροντίδα ανθρώπων που «ξαναέγιναν άνθρωποι» χάρη σε αυτήν ακριβώς τη φροντίδα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ