2014-09-15 09:55:03
Φωτογραφία για ΖΕΛΕΣ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΑΥΡΟΣ... ΣΑΡΔΕΛΑ ΗΤΑΝ! (PHOTOS)
Kάτι τους... ενόχλησε κατά το πέρασμά τους από τη Μυτιλήνη, εκτός από τον Τριτσώνη που δεν έδειξε κόκκινη στον Κλωναρίδη (και ακόμα ψάχνουμε να δούμε τη φάση στα highlights της αναμέτρησης), που κράτησε 6 λεπτά (!!!) καθυστερήσεις και που έδειξε δεύτερη κίτρινη στο Μανούσο και άφησε την Καλλονή με 10 παίκτες για τα τελευταία 11-12 λεπτά.

Από χθες άρχισαν λοιπόν να τα βάζουν και με τον Γιάννη Μαντζουράκη, τον προπονητή της Καλλονής, τον οποίο τον αποκαλούν... "γαύρο για μια ζωή".

Κατ'αρχήν, ελπίζω να μιλάμε για το... ίδιο άτομο, αφού όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, ο προπονητής της Καλλονής βαφτίστηκε σε... Ματζουράκης, από ΜαΝτζουράκης.

Όχι λοιπόν ζέλες, ούτε ο Τριτσώνης, ούτε ο Γαύρος σας... ενόχλησε στη Μυτιλήνη. Αυτό που σας ενόχλησε για τα καλά ήταν... σαρδέλα! Προσοχή λοιπόν στις... κακοτοπιές! 

Υ.Γ : Είναι απόλαυση να τους βλέπεις να σκούζουν για το... σκληρό παιχνίδι της Καλλονής. Όταν ο Ολυμπιακός επέστρεψε με 4 τραυματίες από το Αγρίνιο το... διασκέδαζαν! Μπορείτε να σκούξετε κι άλλο αλλά μέχρι αύριο, γιατί μετά έχει... ΚΑΝΑμπεεεεεεε.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ