2014-09-20 07:07:06
Φωτογραφία για Το Ισπανικό Ελεγκτικό Συνέδριο συνυπέγραψε το Μνημονίο Εξωτερικής Αξιολόγησης  του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ (ΙΒΑΝ)
Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Συμβουλίου Ελεγκτών του ΝΑΤΟ (ΙΒΑΝ) Δρ. Χαρίλαος Χαρίσης υπέγραψε στη Μαδρίτη στις αρχές της εβδομάδας μαζί με τον Πρόεδρο του Ελεγκτικού Συνεδρίου της Ισπανίας Ramón García Álvarez de Miranda Μνημόνιο Εξωτερικής Αξιολόγησης του ΙΒΑΝ, παρουσία των Yποπτεράρχου Vicente Gimeno Aranguez και Yποναυάρχου Maximiliano Moya Santos.

Η εξωτερική αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί μαζί με το Πολωνικό Ελεγκτικό Συνέδριο την περίοδο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου και το πόρισμα θα υποβληθεί τον προσεχή Δεκέμβριο.

Το Ελεγκτικό Συνέδριο του ΝΑΤΟ (ΙΒΑΝ) αποφάσισε, με τη σύμφωνη γνώμη και του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου, να αξιολογηθεί εθελοντικά από ανεξάρτητους αξιολογητές για πρώτη φορά στην ιστορία του, στην προσπάθειά του να διατηρεί πάντα τα υψηλότερα πρότυπα, να τηρεί τις αρχές της διαφάνειας και της λογοδοσίας και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή πληροφόρηση στις Κυβερνήσεις των χωρών μελών της Συμμαχίας. 

Ο Πρόεδρος του ΙΒΑΝ θα δημοσιοποιήσει την έκθεση αξιολόγησης στο Βορειοατλαντικό Συμβούλιο στο τέλος του 2014. 
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ