2014-09-25 11:18:27
Φωτογραφία για Επανέρχεται ο εφιάλτης των απορριμμάτων...
Επανέρχεται ο εφιάλτης των σκουπιδιών στον Πύργο καθώς σε όλη την πόλη αλλά και τα χωριά έχουν αρχίσει και σχηματίζονται όγκοι ασυγκόμιστων απορριμμάτων... Την ίδια ώρα η δημοτική αρχή προσπαθεί να επισπεύσει τις διαδικασίες που απαιτούνται για να εφαρμόσει την προσωρινή λύση μεταφέροντας τα σκουπίδια στην παραχωρηθείσα από τη Μητρόπολη Ηλείας έκταση.

Στα πλαίσια αυτά, την Τετάρτη το πρωί ο δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Γιωργ. Γεωργιόπουλο και τον ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα αλλά και γι’ αυτές που απαιτούνται (επιμήκυνση του χρόνου έκτακτης ανάγκης, περιβαλλοντική αδειοδότηση κ.λ.π.). Ο κ. Λιατσής επεσήμανε ότι είναι αποφασισμένος να προχωρήσει μέχρι τέλους και να ολοκληρώσει την προσπάθεια που έχει αρχίσει.

Από την πλευρά του ο κ. Γεωργιόπουλος τόνισε ότι αν και δεν έχει αρμοδιότητα η Περιφέρεια, θα συνεισφέρει ώστε να βρεθεί κοινή λύση στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων του νομού Ηλείας.

Το απόγευμα έγινε η (προγραμματισμένη) σύσκεψη του δημάρχου με τους αντιδημάρχους και τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων στους οποίους ανέλυσε τη διαμορφωθείσα έως τώρα κατάσταση και ζήτησε να υπάρξει ενότητα για να ξεπεραστεί το πρόβλημα πριν επέλθει αδιέξοδο.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ