2014-09-26 09:45:45
Φωτογραφία για Apple: Εννέα πελάτες μας έχουν παραπονεθεί για λυγισμένα iPhones 6 Plus
Στην αντεπίθεση βγήκε η Apple μετά το θόρυβο που προκλήθηκε με το iPhone 6 Plus, λέγοντας ότι η στρέβλωση της συσκευής είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο μέσω της κανονικής χρήσης.

Η εταιρία υποστηρίζει ότι μόλις εννέα πελάτες πελάτες έχουν επικοινωνήσει σε διάστημα έξι ημερών για να αναφέρουν περιπτώσεις όπου το νέο, μεγαλύτερο iPhone λύγισε στις τσέπες τους.

Η Apple τονίζει ότι τα νέα της smartphones έχουν περάσει σειρά δοκιμών για να εξασφαλιστεί η αντοχής τους στην καθημερινή καταπόνηση που υφίσταται μια φορητή συσκευή.

"Τα iPhones έχουν σχεδιαστεί και κατασκευάζονται για να είναι τόσο όμορφα όσο και ανθεκτικά... Επιλέξαμε αυτά, τα υψηλής ποιότητας υλικά πολύ προσεκτικά, για τη δύναμη και την αντοχή τους. Πραγματοποιούμε επίσης αυστηρές δοκιμές σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ανάπτυξης... Το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus πληρούν ή υπερβαίνουν το σύνολο των υψηλών προτύπων ποιότητας για να αντέξουν την καθημερινή, πραγματική χρήση. Με κανονική χρήση, η στρέβλωση του iPhone είναι εξαιρετικά σπάνια και μετά τις πρώτες έξι ημέρες από την έναρξη των πωλήσεων, συνολικά εννέα πελάτες έχουν έρθει σε επαφή με την Apple για λυγισμένο iPhone 6 Plus", αναφέρεται μεταξύ άλλων.


Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντίπαλες εταιρείες της Apple προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αδυναμία αυτή. Συγκεκριμένα, η Samsung πρόβαλλε ένα διαφημιστικό στο οποίο παρουσιάζει ένα κινητό που λυγίζει κάνοντας τη σύγκριση με δικά της προϊόντα.

Tην αναβάθμιση του iOS 8 ανακάλεσε η Apple

Την πρώτη αναβάθμιση του iOS 8 αναγκάστηκε να ανακαλέσει η Apple, καθώς πολλοί χρήστες του iPhone 6 και iPhone 6 Plus αντιμετώπισαν προβλήματα με τη χρήση του κινητού τους.

Συγκεκριμένα, υπήρξαν διαμαρτυρίες ότι καταστρέφει την επικοινωνία του κινητού με τα δίκτυα της τηλεφωνίας και παράλληλα αχρηστεύει την λειτουργία του TouchID.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το περιοδικό TIME, ορισμένοι έκαναν λόγο για υπερβολικά αργό ίντερνετ και μπαταρία που φθίνει πολύ γρήγορα αφότου προχώρησαν στην αναβάθμιση των κινητών τους στο Ios 8.0.1.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα λανσάρει το iOS 8.0.2 με στόχο την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων.

Πηγή: theguardian
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ