2014-10-04 18:30:20
Φωτογραφία για Η Alfa Romeo στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου 2014 στο Παρίσι
• Παγκόσμια πρώτη εμφάνιση της νέας Giulietta Sprint, ένας φόρος τιμής στην εμβληματική Giulietta Sprint του 1954, η πρώτη σε μια ολόκληρη κατηγορία αυτοκινήτων και η αναγνώριση στο σύμβολο της ιταλικής ιδιοφυΐας.

• Τα χαρακτηριστικά της Sprint είναι η σπορτίφ εμφάνιση, το εσωτερικό με χρώματα carbon, γυαλιστερά ανθρακί τελειώματα στο εξωτερικό και ο ολοκαίνουριος βενζινοκινητήρας 1.4 MultiAir Turbo 150 HP.

• Η νέα Sprint εμφανίζεται δίπλα σε μια έκδοση με πολύτιμη κληρονομιά: η σκυτάλη περνά μεταξύ δυο ευέλικτων, δυνατών αυτοκινήτων, που το καλύτερο τους είναι όταν αντιμετωπίζουν εκπληκτικά διαδοχικές ευθείες και στροφές.

• Επίσης διαθέσιμη είναι η MiTo Junior, η νέα σπορτίφ, προσιτή έκδοση που αμέσως ανακαλεί άλλη μια ιστορική Alfa Romeo: το «μωρό» GT 1300 Junior του 1966, ένα πραγματικό σπορ αυτοκίνητο που προσφέρει όλα τα χαρακτηριστικά των μεγαλύτερων και ισχυρότερων μοντέλων.


• Στο Παρίσι εκτίθεται επίσης πολυβραβευμένη Alfa Romeo 4C, μαζί με την ανοιχτή έκδοσή της: την 4C Spider σε "preview" πριν την επίσημη πρεμιέρα του μοντέλου παραγωγής.

• Η σειρά των εκθεμάτων ολοκληρώνεται με τις υψηλών επιδόσεων 'Quadrifoglio Verde' εκδόσεις των Giulietta και MiTo, χαρακτηριζόμενες φυσικά από το θρυλικό τετράφυλλο τριφύλλι, σύμβολο των κορυφαίων σε επιδόσεις Alfa Romeo από το 1923.

Η Alfa Romeo επιστρέφει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού με ένα εντυπωσιακό περίπτερο. Για πάνω από έναν αιώνα, η Alfa Romeo φτιάχνει αυτοκίνητα που προάγουν την ιδέα της αυτοκίνησης προσφέροντας συγκινήσεις στους πραγματικούς οδηγούς, σε αυτούς που δεν βλέπουν την οδήγηση σαν μετακίνηση αλλά σαν τρόπο έκφρασης.

Για να επιβεβαιώσει την παράδοση που τη θέλει να έχει πάντοτε στενά συνδεδεμένα τα αυτοκίνητα του παρελθόντος με εκείνα που βρίσκονται στο στάδιο παραγωγής, η νέα Giulietta Sprint, Διαβάστε περισσότερα » autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ