2014-10-09 15:24:33
Φωτογραφία για Gaga: Είπα ένα μικρό ψέμα στη συναυλία μου στο ΟΑΚΑ
Ένα μικρό ψέμα αποκάλυψε ότι μας είπε η Λέιντι Γκάγκα ερχόμενη στην Ελλάδα . Η γνωστή τραγουδίστρια εντυπωσίασε τους Έλληνες θαυμαστές της με τα ελληνικά της και να τραγουδά τυλιγμένη με την γαλανόλευκη στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, η ίδια αποκαλύπτει ότι… μας είπε ψέματα!

Στον δεσμό της με ομογενή, τον οποίο γνώρισε και ερωτεύτηκε όταν εργαζόταν σε ελληνικά εστιατόρια στην Αστόρια, είχε αποδώσει η παγκοσμίου φήμης σταρ τα «φιλάκια» και τα «έλα ρε» που είπε στη συναυλία της, όμως, τώρα παραδέχεται ότι… δεν ήταν Έλληνας ο εραστής της.

«Σας είπα ένα μικρό ψέμα. Ο πρώην φίλος μου δεν ήταν από την Αθήνα αλλά από την Κύπρο, ελπίζω να με συγχωρέσετε», λέει η Λέιντι Γκάγκα στο περιοδικό «Hello» κι εμείς… την συγχωρούμε.

Ακόμη αποκαλύπτει την επιθυμία της να ξαναβρεθεί στην ελληνική πρωτεύουσα και συμπληρώνει: «αυτό που έζησα στην Ελλάδα ήταν μια μοναδική εμπειρία. Θα μου μείνει αξέχαστη! Η ενέργεια που μου έδωσαν οι fans μου ήταν πρωτόγνωρη. Τους έβλεπα που με περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο και έπαιρνα ενέργεια για την συναυλία μου. Έχω πολλές εμπειρίες από την Ελλάδα. Αλλά Θα ξανάρθω. Πέρασα αξέχαστα!».

Πηγή: star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ