2014-10-10 10:27:08
Φωτογραφία για Παράγινε το κακό… στην πολύπαθη διασταύρωση Ναβαρίνου και Άγιου Τρύφωνος
Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα χθες το μεσημέρι στην πολύπαθη διασταύρωση Ναυαρίνου και Αγίου Τρύφωνος στην Αμαλιάδα, όπου καταγράφηκε το τροχαίο της εβδομάδας.

Και μπορεί για κάποιους να ακούγεται περίεργο, στους κατοίκους της Αμαλιάδας ωστόσο δεν προκαλεί καμία εντύπωση το γεγονός ότι γίνεται αναφορά στο ‘τροχαίο της εβδομάδας’, αφού αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.

Η παραβίαση του stop

Το νέο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 2 χθες το μεσημέρι, όταν ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας Subaru που οδηγούσε άνδρας και εκινείτο επί της οδού Αγίου Τρύφωνος, παραβίασε το σηματοδότη STOP με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφοδρά με το ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας Smart που οδηγούσε μία γυναίκα και εκινείτο επί της οδού Ναυαρίνου με κατεύθυνση από Σαβάλια προς πλατεία Ανεμομύλου.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε η γυναίκα, εκσφενδονίστηκε στο παρακείμενο πεζοδρόμιο και έπεσε επάνω σε πινακίδες σήμανσης, ενώ λίγο έλειψε να εισβάλει στην πυλωτή πολυκατοικίας.


Δεν θα ήταν βέβαια η πρώτη φορά, εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Διερχόμενοι οδηγοί και καταστηματάρχες έσπευσαν να βοηθήσουν τη γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στο αυτοκίνητό της και σώθηκε πραγματικά από θαύμα, καθώς άνοιξαν και οι δύο αερόσακοι του οχήματος.

Οι διερχόμενοι έβγαλαν τη γυναίκα από το αυτοκίνητο σώα και αβλαβή, ενώ το άλλο όχημα είχε σταματήσει λίγα μέτρα μακρύτερα, επί της οδού Ναυαρίνου.

Παράλληλα ειδοποιήθηκε το Τμήμα της Τροχαίας Αμαλιάδας που έχει επιληφθεί της υπόθεσης.

Αγανάκτηση

Το νέο τροχαίο προκάλεσε την αγανάκτηση των περιοίκων και των διερχόμενων, οι οποίοι έχουν βαρεθεί να ακούνε για τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στο σημείο και φωτεινούς σηματοδότες δεν βλέπουν. Με δεδομένο ότι πρόκειται για την πιο επικίνδυνη διασταύρωση της Αμαλιάδας και τα τροχαία έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο, αίτημα όλων είναι η άμεση τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών, πριν καταγραφούν θύματα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ