2014-10-12 05:07:14
Φωτογραφία για Αυτές είναι οι Ελληνίδες που συμμετείχαν σε βίντεο κλιπ και μας έκαναν να αναστενάξουμε! [video]
Διαπρέπουν στο χώρο της τηλεόρασης και του καλλιτεχνικού στερεώματος, όμως η μουσική ή για την ακρίβεια τα βίντεο ΚΛΙΠ αποτελούν κρυφό τους πόθο Οι κυρίες της μικρής οθόνης που έκαναν το πέρασμά τους από βίντεο κλιπ τραγουδιών δεν είναι λίγες… καθόλου λίγες!

Η no1 στη λίστα είναι η Ελένη Μενεγάκη. Η βασίλισσα της μικρής οθόνης, πριν κάτσει στο θρόνο της, δεν άφησε βίντεο κλιπ για βίντεο κλιπ. Πρωταγωνίστησε σε αυτό για το τραγούδι του Πασχάλη «Μη με μαρτυρήσεις» αλλά και του Μιχάλη Ρακιτζή με τίτλο «Μην προκαλείς».

Κι έχει και συνέχεια. Η Ωραία Ελένη συμμετείχε και σε βίντεο κλιπ του Αντύπα για το τραγούδι «Άθελά μου».

Ένα ζευγάρι που έχει κάνει πολλές επιτυχίες μαζί! Η Ναταλία Γερμανού έγραφε στίχους και ο Πέτρος Ίμβριος τους ερμήνευε. Η όμορφη παρουσιάστρια, που ανήκει πια στο δυναμικό του Ε, πρωταγωνίστησε σε ένα από τα τραγούδια του πρώην συζύγου της. Έτσι είναι η αγάπη!

Τέλος, η Μαίρη Συνατσάκη συμμετέχει στο βίντεο κλιπ των Playmen για το τραγούδι «Gypsy Heart» .Η όμορφη παρουσιάστρια, ακολουθώντας τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Παπαδάκου, έδειξε, για μία ακόμα φορά, τον πιο σέξι και άγριο εαυτό της!
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ