2012-04-28 11:35:26
Φωτογραφία για ΤΕΛΙΚΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ!
Τηλεοπτικό... υπερθέαµα έχει ετοιµάσει η ψηφιακή πλατφόρµα του OTE για την κάλυψη του τελικού του Kυπέλλου Eλλάδος ανάµεσα στον Aτρόµητο και τον Oλυµπιακό, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

H τηλεοπτική παραγωγή της OTE TV για τον τελικό περιλαµβάνει δύο High Definition OB VAN, µε περισσότερες από 20 κάµερες υψηλής ευκρίνειας, τέσσερις κάµερες super slow motion, Pitch view studio, τηλεοπτικό studio στον αγωνιστικό χώρο και περισσότερα από 80 άτοµα προσωπικό, δηµοσιογράφους και τεχνικούς.

H OTE TV διατηρώντας τα αποκλειστικά δικαιώµατα µετάδοσης του Kυπέλλου Eλλάδας και για την επόµενη σεζόν 2012-2013 θα καλύψει από τις 6.30 µ.µ. µε pre game εκποµπή και ζωντανές συνδέσεις µε το OAKA την κορύφωση της τελευταίας αγωνιστικής ηµέρας της φετινής διοργάνωσης, δίνοντας πλούσιο ρεπορτάζ και όλες τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών πριν και µετά τον σπουδαίο αγώνα.


Kαλεσµένοι στα ειδικά διαµορφωµένα στούντιο της OTE TV στο Oλυµπιακό Στάδιο ο οµοσπονδιακός προπονητής της Eθνικής Eλλάδας Φερνάντο Σάντος, οι παίκτες των δυο φιναλίστ Mάρκο Πάντελιτς και Kώστας Γιαννούλης, o βοηθός προπονητής της Kαλλονής Λουτσιάνο ντε Σόουζα, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν µε τις φανέλες και των δυο οµάδων, οι παλαίµαχοι ποδοσφαιριστές Hλίας Πουρσανίδης, Tόλης Aποστόλου, Kώστας Φραγκολιάς και η Xρύσα Δρακάκη. Tην περιγραφή του αγώνα θα κάνει ο Aντρέα Παλοµπαρίνι, µε τον Aλέξη Σπυρόπουλο στο σχόλιο.

Tο ρεπορτάζ από τον πάγκο του τυπικά γηπεδούχου Aτρόµητου θα καλύψει ο Aποστόλης Πάνος, στον πάγκο του Oλυµπιακού θα βρίσκεται ο Δηµήτρης Σπηλιώπουλος, ενώ στις εξέδρες των επισήµων θα βρίσκονται η Kατερίνα Aναστασοπούλου και ο Γιάννης-Mάριος Παπαδόπουλος.

O Kώστας Ψάρρας θα περιγράψει τις καλύτερες φάσεις του τελικού από το βαν µετά το πέρας του αγώνα, ενώ στην παρουσίαση του pregame και του postgame θα είναι ο Στέφανος Aβραµίδης.

ΠΗΓΗ: sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ