2014-10-19 09:30:55
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ : ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Η ΑΕΝΚ μετά τον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό ολκληρώνοντας το δύσκολο πρόγραμμα που είχε στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου αρχικά ανέφερε... «Για μας είναι το πρώτο εντός έδρας ματς και είναι πολύ σημαντικό να τεστάρουμε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική τις δυνατότητες μας απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο και θέλουμε να δούμε κατά πόσο αυτή την εβδομάδα πράγματα τα οποία δουλέψαμε θα μπορέσουμε να τα κάνουμε πράξη στον αγώνα έτσι ώστε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί απ’ ότι στο προηγούμενο ματς. Σημαντικό ρόλο για μας θα παίξει το να περιορίσουμε τα λάθη μας στην επίθεση, να έχουμε αυτοπεποίθηση σε ότι κάνουμε επιθετικά και να ελέγξουμε το ρυθμό έτσι ώστε να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο καθώς είναι μια ομάδα που το κάνει πάρα πολύ καλά.

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και δεν μπορείς να πεις ότι περιορίζοντας ένα ή δυο σημεία θα καταφέρεις να κερδίσεις το παιχνίδι
. Επαναλαμβάνω πως πολύ σημαντικό είναι να μην αφήσουμε τον Ολυμπιακό να τρέξει και να περιορίσουμε τη δημιουργία που έχει από τα pick and roll. Εμείς θέλουμε να στηριχθούμε πάνω στο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας. Είδαμε τα λάθη μας από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και θέλουμε να τα περιορίσουμε και πιστεύω πως αν είμαστε πιο αποφασιστικοί στην επίθεση μας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, παίξουμε δυνατά από το ξεκίνημα, να έχουμε πάθος, ενέργεια και μεγάλη συγκέντρωση, είναι στοιχεία όλα αυτά που μπορούν να σε κάνουν ανταγωνιστικό σε τέτοιου είδους παιχνίδια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ