2014-10-26 19:44:41
Φωτογραφία για Ξέσπασε στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός!
Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε στην ΑΕΚ (92-58) για την ήττα της περασμένης Πέμπτης (23/10) από την Μπάγερν στο Μόναχο!

Οι «πράσινοι» μπήκαν με πολύ ενέργεια στην άμυνα στον αγώνα. Από την καλή τους άμυνα βρήκαν ρυθμό στην επίθεση και ήταν εκπληκτικά εύστοχοι έξω από τα 6,75 μέτρα. Μέχρι το 25’ συνολικά ο Παναθηναϊκός είχε 13/19 τρίποντα και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς τελείωσε το πρώτο ημίχρονο με 16 πόντους και 4/6 σουτ έξω από τα 6,75 μέτρα. Ο Γιάνκοβιτς δεν ήταν ο μοναδικός της νέας γενιάς του Παναθηναϊκού που διακρίθηκε στην σημερινή συνάντηση. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης τελείωσε το ματς με 13 ασίστ, ενώ πρώτος σκόρερ των «πρασίνων» ήταν ο Νίκος Παππάς με 18 πόντους.

Η εξέλιξη του ματς και η πολύ καλή παρουσία της νέας γενιάς των «πρασίνων», επέτρεψε στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς να χρησιμοποιήσει μόλις για 8' τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος... φόρτισε τις μπαταρίες του εν όψει της συνάντησης με την Φενέρμπαχτσε / Ούλκερ του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς την προσεχή Πέμπτη (30/10) στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να ακολουθήσει τον ρυθμό των «πρασίνων» και η συνάντηση μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. H AEK, εξάλλου, στο τέλος της αναμέτρησης απέκτησε και έναν «πονοκέφαλο», καθώς τραυματίστηκε ο Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος... πάτησε πάνω στο πόδι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Πηγή: pamesports
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
PrefDelete: Cydia tweak new free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
PrefDelete: Cydia tweak new free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ