2014-11-02 05:46:08
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο Κινέζος που ταξιδεύει και αγκαλιάζει ξένους  για την ειρήνη!
Ο 29χρονος Koichi Kuwabara ταξιδεύει εδώ και τρία χρόνια στην Ασία και δίνει δωρεάν αγκαλιές σε ξένους προκειμένου και μεταφέρει το μήνυμα της παγκόσμιας ειρήνης σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορεί!

Ο νεαρός αγκαλιάζει τυχαίους ανθρώπους στους δρόμους, τα βίντεό του έχουν ανεβαίνουν στο YouTube συγκεντρώνοντας πάνω από 1,5 εκατομμύρια προβολές, ενώ έχει επίσης πάνω από 5.300 οπαδούς στο Facebook και περίπου 3.000 στο Twitter.

Ο Koichi είναι δάσκαλος και λέει γι’ αυτή του την ενέργεια: «Θέλω να πω στα παιδιά αυτά που είδα και έμαθα από πρώτο χέρι προσφέρονταςή δωρεάν αγκαλιές σε όλο τον κόσμο!».

Ξεκίνησε την περιπέτειά του τον Αύγουστο του 2011, λίγο μετά την αποφοίτησή του από το πανεπιστήμιο. Από τότε έχει δώσει «Δωρεάν αγκαλιές για την ειρήνη» σε πολλές πόλεις στην Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, τη Νότια Κορέα και την Ταϊβάν.

 «Είμαστε όλοι ίσοι. Πρέπει να ζούμε ειρηνικά, χωρίς μίση και εμπάθειες μεταξύ μας. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα και μας αξίζει μια καλύτερη ζωή χωρίς πολέμους», λέει ο ίδιος.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ