2014-11-03 18:35:08
Φωτογραφία για ΕΝΤΙΝΓΚΑ ΚΑΙ ΦΟΥΣΤΕΡ ON... CAMERA ΕΝΟΨΕΙ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ *BINTEO*
Δείτε τις δηλώσεις των Ντελβίν Εντινγκά και Νταβίντ Φουστέρ κατά την αναχώρηση της ομάδας για το Τορίνο.

Ντελβίν Εντινγκά:

«Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι, για όλα τα παιχνίδια, όσο δύσκολα και αν είναι. Σίγουρα το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει μία δυσκολία παραπάνω, όμως νομίζω ότι θα είναι μία καλή μάχη και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πιστεύω πως σίγουρα θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό στο Καραϊσκάκη. Τώρα η Γιουβέντους έχει ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη να κερδίσει και με το κοινό της στο πλευρό της, νομίζω πως θα είναι πιο επιθετική. Εμείς νομίζω πως πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον εαυτό μας και να κάνουμε τα πάντα να κερδίσουμε».

Για το ματς με τον Αστέρα: «Ναι είμαστε υποχρεωμένοι να το αφήσουμε πίσω μας και να επικεντρωθούμε μόνο στο παιχνίδι με την Γιουβέντους, το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια της διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουμε, το UEFA Champions League».


Νταβίντ Φουστέρ:

«Ίσως να μην είναι καθοριστικό, αλλά είναι πάρα πολύ σημαντικό διότι με ένα καλό αποτέλεσμα ίσως έχουμε πολλές πιθανότητες να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Είναι τελείως διαφορετικά τα παιχνίδια και οι διοργανώσεις. Θα πρέπει να ξεχάσουμε για λίγο το άσχημο παιχνίδι που κάναμε, στο τελευταίο ματς με τον Αστέρα και πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στην Γιουβέντους.

Θα πρέπει να γυρίσουμε να κοιτάξουμε το τι κάνουμε στην έδρα μας, όταν παίξαμε απέναντι στην Γιουβέντους. Είναι μία ομάδα πάρα πολύ ικανή, με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όμως ξέρουμε πως μπορούμε να τους κερδίσουμε αφού το έχουμε κάνει ήδη μία φορά».

Δείτε το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις των δυο ερυθρόλευκων:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ