2014-11-04 04:54:08
Φωτογραφία για «Μοιράζομαι» σημαίνει ευτυχία! [video]
Όταν ήμασταν παιδιά, μοιραζόμασταν τα πάντα χωρίς δεύτερη σκέψη.  Το «Μοιράζομαι» ήρθε για να μας κάνει πάλι παιδιά, να γίνει η φωνή  όλων αυτών που θέλουν να προσφέρουν και δεν ξέρουν τον τρόπο.

Μοιράζομαι

 Δείτε το βίντεο και μάθετε περισσότερα για το «Μοιράζομαι»

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας του «Μοιράζομαι» με 4 απλούς τρόπους:

1) Κάλυψε μια ανάγκη

Μπες στο «Μοιράζομαι» και διάλεξε από τις αγγελίες, την ανάγκη που θέλεις να καλύψεις. Σίγουρα θα υπάρξουν φορές που θα θέλεις να βοηθήσεις αλλά δε θα έχεις τα απαραίτητα αγαθά, την απαραίτητη γνώση ή ειδικότητα. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να βοηθήσεις! Για παράδειγμα, αν είσαι γιατρός, μπορείς αφιλοκερδώς να πραγματοποιήσεις μία επέμβαση. Αν είσαι ηλεκτρολόγος, μπορείς να βοηθήσεις σε ηλεκτρολογικές ενός ιδρύματος. Αν είσαι καθηγήτρια κάνε μαθήματα στα παιδιά! Ακόμη κι αν δεν είσαι κάτι από τα παραπάνω, μπορείς να εξασφαλίσεις τις ανωτέρω ανάγκες με δικά σου έξοδα!


2) Ενίσχυσε το Μοιράζομαι

Βοήθησε το έργο του « Μοιράζομαι», στηρίζοντάς μας οικονομικά στον λογαριασμό τάδε. Ενισχύοντας το «Μοιράζομαι», βοηθάς στο να βελτιωθεί το έργο του και να αυξηθούν οι δράσεις του καλύπτοντας ορισμένα από τα βασικά λειτουργικά του έξοδα.

3) Γίνε εθελοντής

Δώσε λίγο από το χρόνο σου και γίνε εθελοντής στο «Μοιράζομαι» ή σε κάποιον άλλον οργανισμό που χρειάζεται τη βοήθειά σου. Η Ελλάδα κατέχει τη χαμηλότερη θέση μαζί με την Ιταλία, τη Βουλγαρία και τη Λιθουανία, στον πίνακα κατάταξης του εθελοντισμού στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μόλις το 10% των Ελλήνων πολιτών ασχολούνται με τον εθελοντισμό. Βοήθησε να αυξήσουμε το ποσοστό μας συμμετέχοντας ενεργά στις δράσεις ενός Μη Κυβερνητικού Οργανισμού.

4) Μοιράσου το "μοιράζομαι"

Αγκάλιασε την προσπάθεια του «Μοιράζομαι»,  κάνοντας share στα social media. Μίλησε για το έργο του «Μοιράζομαι»,  στους φίλους σου, μοιράσου το στα social media. Ακόμη και έτσι, γίνεσαι ενεργό μέλος του «Μοιράζομαι».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ