2014-11-06 13:50:55
Φωτογραφία για ΣΑΛΟΣ στη Βουλή από την περιβόητη δήλωση Θα γίνω Κασιδιάρης! Ξηλώνει από την κυβέρνηση τον Στύλιο ο Πρωθυπουργός
Συναγερμό και εκνευρισμό έχει προκαλέσει στις τάξεις του κυβερνητικού επιτελείου η λεκτική επίθεση του υφυπουργού Παιδείας, Γιώργου Στύλιου κατά της Λιάνας Κανέλλη... Το θέμα δεν είναι πως ένα μέλος της κυβέρνησης επιτέθηκε φραστικά σε βουλευτή κόμματος της αντιπολίτευσης αλλά η φράση «θέλετε Κασιδιάρη» που χρησιμοποίησε ο υφυπουργός Παιδείας, ξύνοντας ανοιχτές πληγές!

Όλα έγιναν κατά τη συζήτηση ερώτησης που είχε καταθέσει η βουλευτής του ΚΚΕ για τον υποσιτισμό των παιδιών. Σχολιάζοντας την απάντηση που της έδωσε ο υφυπουργός Παιδείας, η Λιάνα Κανέλλη είπε πως της θυμίζει «τη Μαρία Αντουανέτα και την ιστορία με το παντεσπάνι».

Ο υφυπουργός είχε μιλήσει για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει το υπουργείο Παιδείας, ανάμεσα στις οποίες και το πρόγραμμα «βάλε το φρούτο στη ζωή σου» ενώ πρόταση του ΚΚΕ είναι ένα γεύμα την ημέρα σε όλα τα παιδιά και σε όλα τα σχολεία.

«Μου ακουστήκατε σαν τη Μαρία Αντουανέτα. Σαν τον μύθο. Τα παιδιά πεινάνε. Δώστε τους ένα φρούτο την ημέρα. Δώστε τους παντεσπάνι. Εκτός και αν δεν ξέρετε τι θα πει πείνα. Λιποθυμία από την πείνα. Δώστε στο παιδί ένα μανταρίνι, ένα πορτοκάλι, να μην έχει φάει ένα 24ωρο και θα σωθεί», είπε η Λιάνα Κανέλλη και εκεί ξεκίνησαν όλα!

«Η κ. Κανέλλη θέλει να με κάνει Κασιδιάρη αλλά δεν θα γίνω Κασιδιάρης. Θέλετε Κασιδιάρη κυρία Κανέλλη! Αλλά δεν πρόκειται ο Στύλιος να γίνει Κασιδιάρης!», είπε ο υφυπουργός Παιδείας και στην αίθουσα της Ολομέλειας επικράτησε χάος!

Ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης στάθηκε στο πλευρό της Λιάνας Κανέλλη και ζήτησε συγγνώμη, αλλά η βουλευτής του ΚΚΕ δεν τη δέχτηκε, λέγοντας πως το θέμα θα φτάσει στον πρωθυπουργό.

Αν και αρχικά ο υφυπουργός Παιδείας δεν ζήτησε συγγνώμη για τη χυδαία επίθεσή του, τελικά λίγη ώρα μετά και αφού τον αποδοκίμασε δημόσια και ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος, έκανε δήλωση ζητώντας συγγνώμη από τη Λιάνα Κανέλλη, κάνοντας λόγο για λεκτική υπερβολή!

Ο υφυπουργός Παιδείας μίλησε για λεκτική υπερβολή εκ μέρους του, χαρακτήρισε λάθος την αναφορά στον Ηλίας Κασιδιάρη και δήλωσε πως ζητά συγγνώμη από τη Λιάνα Κανέλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαστούκια στην Βουλή; "Θα με κάνεις Κασιδιάρη"! Ποιος πολιτικός "απείλησε" την Λιάνα Κανέλλη;[video]
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ