2014-11-07 09:04:07
Φωτογραφία για Το Αγρίνιο έστειλε μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς [video]
Δεκάδες Αγρινιώτες έσπευσαν σήμερα στα σημεία συγκέντρωσης τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε μια βραδιά γεμάτη μουσική που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του δήμου Αγρινίου, με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Η κίνηση του δήμου, να επιβάλλει "κοινωνικό εισιτήριο" συμμετοχής στα μουσικά δρώμενα, δηλαδή οι πολίτες αντί εισιτηρίου να προσφέρουν τρόφιμα για τους συμπολίτες τους που έχουν πραγματική ανάγκη, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, ενώ συγκινητική ήταν η παρουσία μικρών παιδιών με τους γονείς τους, καθώς και ηλικιωμένων που άφηναν τρόφιμα μεταφέροντας το μήνυμα της αλληλεγγύης από όλες τις ηλικιακές ομάδες της πόλης, σε αυτή την αξιοσημείωτη δράση ανθρωπιστικής βοήθειας.

Στις εκδηλώσεις το παρών έδωσαν και παίκτες του Παναιτωλικού,οι οποίοι υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους φίλους της ομάδας.

Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν η Φιλαρμονική ορχήστρα Αγρινίου, το σχήμα ΑΤΡΟΠΟΝ, το Μουσικό σχολείο Αγρινίου, το Ωδείο Δυτικής Ελλάδος και τη Λαϊκή Ορχήστρα του Γ. Βλαχοδήμου, ενώ οι παράλληλες εκδήλωσες έλαβαν χώρα στην κεντρική πλατεία, στην πλατεία Σουλίου, στην Άρη Βελουχιώτη, στην πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου αλλά και στην πλατεία Δοκιμίου.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ