2014-11-07 11:19:45
Φωτογραφία για Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η πρωταγωνίστρια από το Μπρούσκο!
Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναγκάστηκε να απευθυνθεί η πρωταγωνίστρια του “Μπρούσκο” Ελένη Βαΐτσου για να... αποφύγει τα χειρότερα.

Η τηλεοπτική “Μελίνα” με μήνυμά της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως έχουν “ξεπηδήξει” σαν μανιτάρια πολλά ψεύτικα προφίλ με το όνομά της ή το όνομα του χαρακτήρα που υποδύεται στη σειρά, χωρίς εκείνη να το γνωρίζει.

Πρόσφατα, μάλιστα έμαθε πως κάποιος πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομά της προσπάθησε να κλείσει ραντεβού σε κοπέλα για να την δώσει δήθεν αυτόγραφο.

Αυτό φαίνεται πως τάραξε την ηθοποιό, που απευθύνθηκε αμέσως στις Αρχές, όταν το έμαθε. Και ακολούθησε η παρακάτω ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της στο Facebook:

“Καλησπέρα σε όλους! κανένα προφίλ ή σελίδα με το όνομά μου ή με το όνομα του ρόλου της σειράς δεν είναι δικό μου ούτε λειτουργεί με την άδειά μου πέραν αυτής. Δεν έχω καμία ευθύνη ή ανάμειξη σε οτιδήποτε γράφεται στις υπόλοιπες.

Σας παρακαλώ να μην στέλνετε προσωπικές πληροφορίες τηλέφωνα ή διευθύνσεις. (Πρόσφατα έμαθα πως κάποιος πίσω από ένα ψεύτικο προφίλ προσπαθούσε να κλείσει ραντεβού με κορίτσι για να της δώσει αυτόγραφο υποτίθεται από εμένα.) Δεν συνεργάζομαι με κανέναν και ούτε δέχομαι αιτήματα φιλίας στο προσωπικό μου προφίλ. Παρακαλώ να μπλοκάρετε και να κάνετε αναφορά αν ακολουθείτε κάποια άλλη σελίδα ή προφίλ εκτός από αυτό.

Σας ευχαριστώ πολύ”.

Πηγή: tlife
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ