2014-11-07 19:27:35
Φωτογραφία για Προφυλακιστέα τα εγγόνια που κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν τη γιαγιά τους στη Ρόδο
Προσωρινά κρατούμενοι,με ομόφωνη απόφαση της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου και της... Εισαγγελέως Υπηρεσίας, κρίθηκαν, σήμερα, μετά την απολογία τους οι 29χρονη Α. Β. του Μ. και τον 26χρονο Κ. Μ. του Τ. κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της γιαγιάς τους, 69χρονης χήρας Ουρανίας Γερόλυμου του Ευαγγέλου, την 3η Νοεμβρίου 2014 στην οικία της για μια τηλεόραση.

Η τακτική Ανακρίτρια Ρόδου, σύμφωνα με την dimokratiki.gr , χθες εξέτασε μόνο το σκέλος της υπόθεσης που αφορά το φόνο, ενώ ενημέρωσε τους κατηγορούμενους και τους συνηγόρους υπεράσπισης τους κ.κ. Φώτη Ρωμαίο και Στέλιο Αλεξανδρή ότι θα απολογηθούν εκ νέου την προσεχή εβδομάδα για την κατηγορία της ληστείας από κοινού από την οποία επήλθε ο θάνατος η οποία τους έχει ήδη απαγγελθεί.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν χθες, όπως ήταν αναμενόμενο, οι κατηγορούμενοι για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και συγκεκριμένα για την αγορά και για τη μεσολάβηση στην αγορά, έναντι 150 ευρώ, της τηλεόρασης που αφαιρέθηκε από την οικία της 69χρονης χήρας Ουρανίας Γερόλυμου του Ευαγγέλου, που δολοφονήθηκε την 3η Νοεμβρίου 2014.


Οι δύο κατηγορούμενοι για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, συνοδευόμενοι από τους δικηγόρους τους κ.κ. Ακη Δημητριάδη και Νικόλαο Γιαννά, επανέλαβαν ουσιαστικά τους προανακριτικούς τους ισχυρισμούς ότι αφενός δεν γνώριζαν ότι η τηλεόραση ήταν προϊόν κλοπής, πόσο μάλλον από την οικία της 69χρονης γιαγιάς του 26χρονου, που δολοφονήθηκε και περαιτέρω ότι η αξία της απήχε από την αξία μιας καινούριας κατά 50 περίπου ευρώ γεγονός που δεν τους έβαλε σε υποψίες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ