2014-11-07 22:36:42
Φωτογραφία για Αίγιο: Καταγράφηκαν οι πρώτες ζημιές από τον σεισμό - Σύσκεψη του Συντονιστικού
Ολοκληρώθηκε περίπου στις 22:00 η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αιγιαλείας, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου από το Αίγιο Πέπης Σπηλιωτοπούλου, συμμετείχαν ο Γ.Γ.Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Διδασκάλου, ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας κ. Γρηγόρη Αλεξόπουλου, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάση Παναγόπουλου και αξιωματούχοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας και των Τεχνικών Υπηρεσιών των ΟΤΑ.

Παράλληλα, στο Αίγιο βρίσκεται προληπτικά κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με δύο οχήματα, ενώ αναμένεται κλιμάκιο της ΥΑΣ για να πραγματοποιήσει αυτοψίες όπου χρειαστεί.

Ελέγχονται ήδη τα δημοτικά κτίρια, χωρίς να έχουν αναφερθεί σοβαρές ζημιές. Ρωγμές στην τοιχοποιία έχουν σημειωθεί σε αρκετά σπίτια, ενώ έχουν πέσει σοβάδες και έσπασαν τζαμαρίες σε λίγα καταστήματα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανείς.

Επίσης σημειώθηκε μερική κατάρρευση στον ακάλυπτο ακατοίκητου σπιτιού στην οδό Αράτου στο Αίγιο, καθώς και πτώση παλιάς μάντρας στην Αγιά Σωτήρα.

Το τηλέφωνο για αναφορές ζημιών είναι 26910-25555 εσ.6 (Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Αιγιαλείας) που θα παραμείνει διαθέσιμο όλη τη νύχτα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ