2014-11-07 22:50:10
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ!
Ο Ολυμπιακός πέρασε και από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα με 57-62 και έφτασε τις τέσσερις νίκες μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας.

Στον έλεγχο του ρυθμού και την αμυντική λειτουργία απέδωσε τη νίκη του Ολυμπιακού μέσα στη Σερβία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος θέλει να... «κόψει» δια παντός τα κενά διαστήματα.

Σε δύο «άξονες» οφείλεται η νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός που ήταν ικανοποιημένος απ’ την εικόνα της ομάδας του -στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο- και ξεκαθάρισε πως στόχος είναι να… μπει τέλος στα κενά διαστήματα.

«Πρώτα από όλα και πριν πω το οτιδήποτε για το αγωνιστικό κομμάτι, θέλω να ευχαριστήσω τον Ερυθρό Αστέρα και τον κόσμο του για την υποδοχή και αυτή την φοβερή ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία στο επόμενο παιχνίδι στο ΣΕΦ να ανταποδώσουμε αυτή τη φοβερή φιλοξενία. Τώρα σε ό,τι αφορά το παιχνίδι, στόχος μας ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό και είχαμε αμυντική στόχευση, νομίζω τα πήγαμε καλά, αλλά είχαμε πάλι κάποια νεκρά διαστήματα πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε και να διορθώσουμε. Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια ομάδα ρυθμού και είχαμε σχεδιάσει από πριν να μην τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό, το πετύχαμε, αλλά στο τέταρτο δεκάλεπτο κάναμε κάποια λάθη, ο Ερυθρός Αστέρας επέστρεψε και αυτό είναι ένα σημείο το οποίο πρέπει να δούμε και να διορθώσουμε», ήταν τα λόγια του τεχνικού των ερυθρόλευκων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ