2014-11-08 08:44:12
Φωτογραφία για «ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ» (PHOTOS)
Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση των γονέων των ποδοσφαιριστών των Ακαδημιών μας, με τον αθλητικό ψυχολόγο κ. Γιάννη Ζαρώτη.

Στην αίθουσα του εστιατορίου «V’ ammos», στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η πρώτη συνάντηση των γονέων των αθλητών των αγωνιστικών τμημάτων Κ11, Κ12, Κ13 και Κ14 με τον αθλητικό ψυχολόγο κ. Γιάννη Ζαρώτη.

Στόχος ήταν να γίνει μία πρώτη γνωριμία των γονέων, με τον κ. Ζαρώτη, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες ενέργειες το επόμενο διάστημα.

Αφού, αρχικά προλόγισε την συνάντηση ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας, κ. Θοδωρής Ελευθεριάδης, την… σκυτάλη πήρε ο κ. Ζαρώτης και ενημέρωσε τους γονείς για θέματα που αφορούν τον ρόλο του στην Ακαδημία, ενώ κατά την ομιλία του στάθηκε σε τέσσερις βασικούς άξονες.

1) Τι είναι αθλητισμός,

2) Τι κερδίζουν τα παιδιά,

3) Ο ρόλος του συλλόγου,

4) Ο ρόλος των γονέων.

Μετά το τέλος της συνάντησης αυτής, ο αθλητικός ψυχολόγος της Ακαδημίας, είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας: «Ο στόχος μας σαν Ακαδημία γενικά είναι να έχουμε τους γονείς κοντά μας και προσπαθούμε εκπαιδεύοντάς τους και να τους φέρουμε κοντά μας και να μας βοηθήσουν πάνω σε αυτό το κομμάτι. Θεωρούμε ότι η ανάπτυξη ενός ανθρώπου είναι και δικό τους στοιχείο, το οποίο ψάχνουν και αναζητούν, αλλά και ταυτόχρονα και δικό μας.

Ουσιαστικά προσπαθούμε να συνεργαστούμε με ανθρώπους που έχουμε κοινό στόχο, την ανάπτυξη ενός ανθρώπου. Αυτό ψάχνουμε! Όπως είπαμε και στους γονείς, ένας αθλητής από μόνος του αναπτύσσεται κατά 70%. Μαζί με τους γονείς, όμως, το ποσοστό φτάνει στο 100% και αυτό το στοιχείο είναι το κομμάτι που ψάχνουμε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Μπόμπιρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Μπόμπιρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ