2012-04-29 10:36:32
Φωτογραφία για Επισκόπηση Κυριακάτικου Τύπου 29-4-2012
Οι διεργασίες στην πολιτική σκηνή, μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, είναι το θέμα που κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα του κυριακάτικου Τύπου.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Εφιάλτης η ακυβερνησία"- Το στοίχημα του 50% για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Γ.Καρατζαφέρης: ΄΄Έφυγα ως εχθρός της τρόικας΄΄"- Γραμμή εδώ και στο εξωτερικό: "φάτε τον Καρατζαφέρη".

ΕΞΠΡΕΣ : "Αβεβαιότητα για το βάθος της ύφεσης στην οικονομία"- Αρνητικό σενάριο για μείωση του ΑΕΠ κατά 5,2-5,5% και απόκλιση 2 δισ στο έλλειμμα.

Η ΑΥΓΗ της Κυριακής: "Με την Αριστερά μπροστά αλλάζουμε σελίδα"

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Το σχέδιο του Αντώνη Σαμαρά για μικρομεσαίους-συνταξιούχους."- Οι προτάσεις για την επανεκκίνηση της οικονομίας και την ανάπτυξη- Πως θα αντιμετωπισθεί η λαθρομετανάστευση και η εγκληματικότητα.

Η ΕΠΟΧΗ : "Μπορούμε χωρίς αυτούς"- Η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ αποσυντονίζει τα σχέδια για "μνημονιακή συνέχεια"- Λύση ελπίδας και αναπτροπής μακριά από "καμμένα χαρτιά".


Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Τα σενάρια της επόμενης μέρας"- Τα πιθανά κυβερνητικά σχήματα και το ενδεχόμενο νέας προσφυγής στις κάλπες.

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: " Ευρώ έξω, δραχμή μέσα"- Το σχέδιο για διπλό νόμισμα που καλοβλέπουν ΔΝΤ και ΕΕ.

ΚΕΡΔΟΣ : "Η Ελλάδα, ο τέλειος ένοχος"- Ο Ζαν Πιζανί, διευθυντής του κορυφαίου think tank της Ευρώπης Bruegel, μιλάει στο "Κέρδος"- "Δεν είναι υπεύθυνη για τις αδυναμίες της Ευρωζώνης. Πληρώνει την κακοδιαχείριση και την ασέβεια στους κανόνες".

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : "Οι δρόμοι της φωτιάς"- Το στοίχημα του Σαμαρά για να γίνει ο θυμός θετική ψήφος- Διασυρμός (για το ΠΑΣΟΚ), δίνει μάχη με τον Τσίπρα για τη δεύτερη θέση.

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : "Με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ συνεχίζουμε τη μάχη μέχρι την κάλπη"- Δηλώσεις συστράτευσης με το ΚΚΕ στην εκλογική μάχη.

Ο ΛΟΓΟΣ: " Πως θα σώσετε το σπίτι σας από την τράπεζα"- Τι προτείνει η τρόικα για τους δανειολήπτες που δεν έχουν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ : "Πανικός από τις δημοσκοπήσεις"- Μεγαλώνει ο θυμός 7 ημέρες πριν τις εκλογές - "δεν πιστεύουμε όσα βλέπουμε", λένε οι δημοσκόποι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ: "Το μυστικό σχέδιο Βενιζέλου - Σαμαρά" - Προσυμφωνημένο μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το ναυάγιο του ντιμπέϊτ- Σε φόντο θεατρικών αντιπαραθέσεων εντείνονται οι διεργασίες και οι ζυμώσεις για το "μεγάλο συνασπισμό".

ΤΟ ΒΗΜΑ : "Τα γκάλοπ της οργής"- Θολό τοπίο μια εβδομάδα πριν από τις κάλπες- αγωνία στα κόμματα- πως και με ποιούς βγαίνει κυβέρνηση- τα ποσοστά, οι έδρες και οι πολλοί αναποφάσιστοι.

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ : "Επιχείρηση:΄΄φάτε τους εισαγγελείς΄΄!" - Τρόμος στο "κατεστημένο" που φοβάται ότι θα φιλοξενηθούν πολλοί στα "four prisons"- Μυστική σύσκεψη μεγαλοπολιτικών με συνταξιούχους δικαστές για να βάλουν μπλόκο.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ : "Τα κρυφά γκάλοπ " - Ποιοί κερδίζουν, ποιοι ξεφουσκώνουν- έχει κολλήσει ο δικομματισμός- την τρίτη θέση χτυπάει ο Σύριζα.

ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ : "Υπόγεια ρεύματα διαμορφώνουν το αποτέλεσμα" - Το πολιτικό σκηνικό επτά ημέρες πριν από την κάλπη- Η ΝΔ με όπλα το πρόγραμμα Σαμαρά και την παρέμβαση Καραμανλή, επαναπατρίζει ψήφους από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

REAL NEWS : ""Τι θα κάνω στις 7 Μαϊου"- Ντιμπέιτ 10 πολιτικών αρχηγών στη Real News- Μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές παίρνουν θέση για συγκυβέρνηση, δανειακή σύμβαση, νέα μέτρα, λαθρομετανάστες, εξεταστική για το μνημόνιο.

FREE SUNDAY : "Το μυστήριο των αναποφάσιστων"- Η μακριά νύχτα της 6ης Μαίου τρομάζει το δικομματισμό και τους εταίρους- η κοινωνία σε κρίση, το σύστημα σε αστάθεια τελευταίας στιγμής.
liberals10
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ