2014-11-12 21:32:11
Φωτογραφία για ΣΕ ΚΑΛΟ... ΣΗΜΕΙΟ Ο ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!
Ηταν από τους άτυχους της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, όμως σιγά σιγά αρχίζει να... παίρνει τα "πάνω" του. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην επίσημη μπουτίκ των ερυθρόλευκων λόγω των τριών χρόνων ύπαρξης της και εκτός από τις ευχές του προς το κατάστημα, μίλησε και για το πώς πηγαίνει ο τραυματισμός του.

Αρχικά ο «Πάπι» υποστήριξε για το Official Olympiacos BC Store ότι: «Είναι πολύ σημαντικό που έχει μόνο μπασκετικά προϊόντα και αφορά το μπασκετικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Προσελκύει σίγουρα τους μπασκετικούς φιλάθλους είναι και κοντά στο γήπεδο και όπως είπε ο Γιώργος πιστεύω πως οι περισσότερες επιτυχίες ανάλογες με αυτές που είχε στο παρελθόν και θα έχει και στο μέλλον ο Ολυμπιακός θα προσελκύσουν και περισσότερο κόσμο».

Ενώ στο τέλος μίλησε για τον τραυματισμό του λέγοντας πως «Είμαι σε πολύ καλό σημείο έχει πάει η αποθεραπεία μου πολύ καλά μέχρι τώρα έχω ξεκινήσει και εγώ τρέξιμο σε πιο χαλαρό βαθμό. Δεν πονάω και αυτό είναι καλό οπότε συνεχίζω σιγά σιγά να βάζω παραπάνω πράγματα στην προπόνησή μου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ