2014-11-13 09:13:00
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ... ΑΝΕΞΑΡΤΗΡΑ ΑΠΟ ΑΜΠΙΝΤΑΛ!
Στον Ολυμπιακό ανεξάρτητα με ό,τι γράφουν στην Ισπανία για τον Αμπιντάλ έχουν κάνει ήδη την... προεργασία τους για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Στην Ισπανία συνεχίζουν να γράφουν για τον Αμπιντάλ και το ενδεχόμενο ο Γάλλος αμυντικός να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα αλλά έχοντας σταματήσει το ποδόσφαιρο για να αναλάβει το πόστο του διευθυντή των ακαδημιών.

Στο Λιμάνι δεν επηρεάζονται από αυτά, γνωρίζουν τις προθέσεις του παίκτη, αλλά έχοντας... «ζυγίσει» τις συνθήκες και βλέποντας τις επιλογές στους κεντρικούς αμυντικούς σκέφτονται να κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη που θα αγωνίζεται στη θέση αυτή.

Εκτός της υπόθεσης του Αμπιντάλ, το γεγονός ότι ο Σιόβας δεν έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του, έχουν αναγκάσει τον Μίτσελ να σκέφτεται ότι προτιμότερο είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης ακόμη.

Δημοσιεύματα από την Ισπανία φέρνουν τους ερυθρόλευκους να έχουν... έτοιμο στόπερ από την Πριμέρα!

Φυσικά και πάλι πρόκειται για επιλογή του Μίτσελ, όπως έγινε το καλοκαίρι με τον Μποτία.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού γνωρίζει πολύ καλά την αγορά στην πατρίδα του, επαφές φέρεται να έχει κάνει και ο Λορένθο και ίσως τελικά υπάρχει έτοιμη λύση ανεξάρτητα με την εξέλιξη στην υπόθεση Αμπιντάλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ