2014-12-02 08:04:06
Φωτογραφία για Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Χάρης Χαρίσης, μίλησε για όλα
Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Χάρης Χαρίσης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τους Μάνο Ζερβάκη, Βαγγέλη Νερατζιά για -Τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας: «Θεωρώ ότι οφείλεται στη δουλειά που έχουμε κάνει όλον αυτόν τον καιρό με τον προπονητή μας πάνω στο αμυντικό κομμάτι και στον πολύ καλό τερματοφύλακα που έχουμε».

-Το τι του είπε ο προπονητής του όταν τον επέλεξε να παίξει: «Μου είπε να μπω και να είμαι αυτός που είμαι. Μου αρέσει να παίζω σαν εξάρι, αλλά και λίγο πιο μπροστά. Μας προσέχει όλους τους μικρούς πάρα πολύ. Μας μιλάει και μας βοηθάει με αυτόν τον τρόπο. Μου αρέσει πράγματι να… κόβω, αλλά και να έχω τη δυνατότητα στη θέση που παίζω να περάσω κάθετες πάσες».

-Τους στόχους του ΠΑΣ:  «Ξεκινήσαμε με τον στόχο της παραμονής, αν συνεχίσουμε έτσι γιατί να μην πάμε και για το κάτι παραπάνω. Θέλω να ζήσουμε κάτι ανάλογο με την προ διετίας πορεία της ομάδας (είχε βγει πέμπτη)».

-Το πώς περνάει τα πρώτα χρόνια της ποδοσφαιρικής του επαγγελματικής ζωής: «Την απολαμβάνω, μου αρέσει που είμαι και παίζω στην ομάδα της πόλης μου. Μου αρέσει να δίνω χαρά στους φίλους μου και τους δικούς μου. Πολλοί φίλοι μου υποστηρίζουν τον ΠΑΣ, αλλά έχω κι άλλους που θέλουν να πάω σε κάποια από τις ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό. Θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή να πάω σε πιο μεγάλη ομάδα, αλλά θα προτιμούσα να πάω στο εξωτερικό».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Toshiba Encore [WT8-A-102] τέλειο tablet...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Toshiba Encore [WT8-A-102] τέλειο tablet...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ