2014-12-02 11:54:11
Φωτογραφία για «ΝΤΟΠΕΣ» ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Προσπάθεια να στηρίξει τους παίκτες του από τον Αγγελο Αναστασιάδη προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των συνεχόμενων αγώνων στο πρωτάθλημα και το Γιουρόπα Λίγκ.

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη βρίσκεται στο προσκήνιο και για τον προπονητή του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό του, εκτός από την νίκη.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει περάσει αυτή την φιλοσοφία στους παίκτες του από την αρχή της σεζόν: «Με όποια ομάδα παίζουμε, όπου κι αν παίζουμε, εμείς θα διεκδικούμε την νίκη». Αυτά είναι μερικά από τα λόγια του, ενώ το είπε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε μέσα στα αποδυτήρια της Τούμπας, απευθυνόμενους στους παίκτες του:

«Δεν αλλάζει κάτι που παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Εμείς θα πάμε για την νίκη. Αυτός είναι ο επόμενος τελικός για εμάς. Μέχρι να έρθει ο επόμενος».

Ο Αναστασιάδης ντόπαρε τους παίκτες του, άσκησε κριτική σε ορισμένους που δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα με τον Πανθρακικό, ενώ δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα που προτίθεται να παρατάξει στο Καραϊσκάκη
. Ούτε φυσικά πρόκειται να αποκαλύψει σήμερα στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς, κάποια από τα σχέδιά του. Θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή να σιγουρέψει την παρουσία των Αθανασιάδη, Τζιόλη, Ράτς, Μάκ και φυσικά τον Τζαβέλα που παραμένει το μεγάλο ερωτηματικό. Από το αν θα αγωνιστεί ή όχι ο Τζαβέλας, θα φανεί και ποιο θα είναι το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Αυτό πάντως που διακρίνει παίκτες και εκπροσώπους της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ είναι η πίστη πως θα διεκδικήσουν το αποτέλεσμα που θέλουν στο παιχνίδι με τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ