2014-12-07 01:37:02
Φωτογραφία για ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε σήμερα (06/12) στο ΣΕΦ η προπόνηση του Ολυμπιακού για τον εντός έδρας αγώνα με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Την ομάδα της Ηλείας θα υποδεχθεί αύριο (07/12, 12.30) στο φαληρικό στάδιο ο Θρύλος, στο πλαίσιο της 9η αγωνιστικής της Basket League.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρέθηκαν κανονικά σήμερα (06/12) στο ΣΕΦ για προπόνηση, παρά τη χθεσινοβραδινή αναμέτρησή τους με τη Νεπτούνας Κλαϊπέδα για την Ευρωλίγκα, με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει να αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα πλην των γνωστών τραυματιών, Ματ Λοτζέσκι, Γιώργου Πρίντεζη, Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Κατσίβελη, τις υπηρεσίες των οποίων θα στερηθεί για ακόμα ένα ματς.

Στον Ολυμπιακό δεν υποτιμούν τον αντίπαλό τους, παρόλο που γνωρίζουν πως η διαφορά δυναμικότητας είναι μεγάλη. Εξάλλου, δεν θέλουν μόνο τη νίκη, αλλά και μια καλή εμφάνιση, που θα πιστοποιήσει πως η ήττα τους στη Βιτόρια από τη Λαμποράλ Κούτσα, την προηγούμενη εβδομάδα για την Ευρωλίγκα, ήταν απλώς μια ...κακή παρένθεση στην πορεία τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ