2014-12-07 17:13:05
Φωτογραφία για Ημερίδα στο Άργος με θέμα: Ο Άγιος Νεομάρτυς Αγγελής ο Άργειος
Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας «ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ» στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του Αγίου ενδόξου νεομάρτυρα Αγγελή του Αργείου προστάτη του Συλλόγου, διοργάνωσε ημερίδα την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Άργους με θέμα: «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΣ ΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΑΡΓΕΙΟΣ» .

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτριος Σελλής, ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Ι. Ανδριανός και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Β .Σιδέρης. Η έναρξη τον εργασιών έγινε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο. Ομιλητές στην ημερίδα ήταν ο Διονύσιος Καλαμάκης Αναπληρωτής Καθηγητής Βυζαντινής Φιλολογίας

Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με Θέμα: "Οι Νεομάρτυρες στην Πελοπόννησο", ο Γεώργιος Πιτσινέλης με Θέμα: "Βιογραφικά του Αγίου Νεομάρτυρα Αγγελή του Αργείου" ο Φώτιος Δημητρακόπουλος Καθηγητής Βυζαντινής, Μεταβυζαντινής Φιλολογίας και Παλαιογραφίας, Πρόεδρος Τμήματος Σλαβικών Σπουδών, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με Θέμα: "Υμνογραφικά του Αγίου Νεομάρτυρα Αγγελή του Αργείου και ο Λεωνίδας Παπασταθόπουλος Α΄ Αντιπρόεδρος του συλλόγου Δεσμοί Αίματος με Θέμα: "Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας Δεσμοί Αίματος και ο Άγιος Νεομάρτυρας Αγγελής ο Αργείος". Την ημερίδα παρακολούθησε κι τ.πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ