2014-12-07 18:42:09
Φωτογραφία για Μελέτη: Αν θέλω να γίνω μητέρα, πρέπει να βάλω μπρος
Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στο «JOY» για τα αρνητικά σχόλια των τηλεκριτικών, την ψυχανάλυση, τις να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια αλλά και τις φήμες γύρω από την προσωπική της ζωή.

Για την επιλογή της να βρίσκεται φέτος στο δυναμικό του Epsilon: «Ένιωθα μεγαλύτερη ασφάλεια να πάω σε ένα μικρότερο κανάλι που θα έχω ελευθερία. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο να πείσω ένα κανάλι να πάρω ένα concept που δεν υπάρχει και το έχουμε δημιουργήσει εμείς. Χρειαζόμουν ελευθερία έκφρασης»

Στην πρώτη της εκπομπή, φίλοι και πρώην συνεργάτες της μίλησαν για την παρουσιάστρια σε μία εκπομπή/προφίλ για την ίδια. Αυτό σχολιάστηκε αρνητικά από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ. Πώς αντέδρασε η ίδια; «Οι άλλοι τόσα χρόνια κάνουν βίντεο και μιλάνε για μένα χωρίς να υπάρχει λόγος. Το βίντεο αυτό είχε σκοπιμότητα γιατί με γνωρίζουν καλά και είχαν κάτι να πουν. Τώρα, αν τους πείραξε που δεν είπαν τα αρνητικά μου και αυτά που κάνω λάθος, αυτό δεν είναι δικό μου πρόγραμμα. Εγώ το απήλαυσα. Δεν με νοιάζει αν το θεωρούν ναρκισιστικό. Θεωρώ πιο ναρκισιστικό να βλέπεις φωτογραφίες ανθρώπων που τις ανεβάζουν μόνοι τους και είναι μόνο selfies».


Για τις σχέσεις που της «χρεώνουν» κατά καιρούς: «Πρέπει να 'σαι ερωτευμένος για να 'σαι ευτυχισμένος σύφωνα με την αντίληψη της ελληνικής κοινωνίας, γι'αυτό μάλλον. Παλαιότερα ήταν must κάθε Τρίτη να αλλάζω σύντροφο».

Για την ψυχανάλυση: «Στο τέλος της ημέρας με τον εαυτό σου μένεις και αν δεν τα χεις καλά μ'αυτόν δεν τα 'χεις με κανέναν. Και όταν εγώ έλεγα ότι κάνω ψυχανάλυση και με έλεγαν τρελή, αλλά τώρα οι ίδιοι λένε πως κάνουν ψυχανάλυση και έκαναν πριν από μένα, θεωρώ ότι έχω κάνει ένα δώρο στον εαυτό μου. Έχω χαλάσει χρήματα και χρόνο αλλά νιώθω πολύ σταθερή μέσα μου».

Σκέφτεται τη δημιουργία οικογένειας; «Δεν είναι όλοι γεννημένοι για να είναι γονείς. Αν το πάρω απόφαση, πιστεύω ότι θα γίνω καλή μητέρα. Αλλά δεν ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που το σκέφτονται από μικρές. Απλά στην ηλικία μου έχω αρχίσει να συνειδητοποιώ ότι αν θέλω να γινω μητέρα πρέπει να το βάλω μπρος γιατί βιολογικά δεν έχω περιθώρια. Και να σου πω και κάτι άλλο; Αν θες να γίνεις μητέρα, βρίσκεις τον τρόπο να γίνεις και μετά. Αν θες αποκλειστικά να γινεις μητέρα με δικό σου παιδί, είναι εγωιστικό. Θα υιοθετούσα άνετα ένα παιδί».

Πηγή: Real
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Cloud Opener Free: AppStore free new
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Cloud Opener Free: AppStore free new
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ