2014-12-09 12:00:08
Φωτογραφία για «ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΗ ΓΛΙΤΩΝΕΙ ΕΚΕΙ Η ΜΑΛΜΕ!»
Ο πρώην «ογκόλιθος» της Λίβερπουλ και αρχηγός της εθνικής Σουηδίας, Γκλεν Χισέν μιλάει στο "gazzetta.gr" για τη Μάλμε τονίζοντας πως δύσκολα θα αποφύγει την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά Ο Γκλεν Χισέν αποτελεί μία από τις πιο εμβληματικές φυσιογνωμίες της χώρας του. Αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στη Λίβερπουλ (1989-1992) κατακτώντας το πρωτάθλημα Αγγλίας, αναδείχθηκε δύο φορές κορυφαίος παίκτης στην πατρίδα του (1983, 1988), ενώ ήταν αρχηγός της εθνικής Σουηδίας στο Μουντιάλ της Ιταλίας (1990).

«Είναι πολύ δύσκολο για τη Μάλμε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει καμία σχέση με την ομάδα που είδαμε στο «Swedbank». Θα παίξει επιθετικά και περιμένω να έχουν πολύ δουλειά οι αμυντικοί της Μάλμε».

Ο Χισέν, ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς όλων των εποχών στη σκανδιναβική χώρα θεωρεί πως η αμυντική συμπεριφορά της Μάλμε θα κρίνει την αναμέτρηση.


«Περιμένω τον Ολυμπιακό να επιτεθεί από το ξεκίνημα του αγώνα. Η Μάλμε εκ των πραγμάτων θα παίξει συντηρητικά τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίωρο είναι το πιο κρίσιμο. Αν η Μάλμε αντέξει και κρατήσει το μηδέν τότε σταδιακά μπορεί να μπει στο παιχνίδι ή να χτυπήσει στην κόντρα.

Θα παίξει σημαντικό ρόλο ο τρόπος με τον οποίο θα αναχαιτίσει τις επιθέσεις των επιθετικών του Ολυμπιακού».

Ο παλαίμαχος Σουηδός ποδοσφαιριστής ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό τον Αφελάι.

«Ο Αφελάι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μου αρέσει. Εάν παίξει βασικός, τότε περιμένω να προκαλέσει ρήγματα στη Μάλμε.

Υπάρχουν και άλλοι δύο-τρεις παίκτες του Ολυμπιακού που μου έχουν κάνει εντύπωση. Το σίγουρο είναι πως περιμένω από την ελληνική ομάδα να επιτεθεί για να σκοράρει όσο πιο νωρίς γίνεται. Κάτι που δεν έγινε στο παιχνίδι στη Σουηδία».

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ αναφέρθηκε και στη μάχη των πάγκων σκιαγραφώντας το προφίλ του Άγκε Χαρέιντε.

«Στη Μάλμε υπάρχει καλό κλίμα, είναι όλοι ενωμένοι κάτι που πιστώνεται στον Χαρέιντε. Είναι καλός προπονητής, δεν θα τον χαρακτήριζα άγριο αλλά ξέρει πως να διαχειρίζεται καταστάσεις στην ομάδα. Αν χρειαστεί θα ΄κλοτσήσει πισινούς' προκειμένου να επαναφέρει την τάξη, αλλά έχει βρει την απαραίτητη ισορροπία. Είναι ωραίος τύπος».

Ο Γκλεν Χισέν προβλέπει καθαρή νίκη του Ολυμπιακού.

«Πιστεύω θα νικήσει ο Ολυμπιακός με 2-0. Δεν βλέπω να τη γλιτώνει εκεί η Μάλμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ