2014-12-10 11:40:47
Φωτογραφία για Σφαγή στα καμαρίνια του Star: Ποιες δύο μεγάλες κυρίες του καναλιού έβγαλαν μαχαίρια; Τρελό παρασκήνιο!
Βγήκαν μαχαίρια στα καμαρίνια του Star Όπως όλοι ξέρουμε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου δε πάει και τόσο καλά, αφού απέναντί της έχει την Ελένη Μενεγάκη οι οποία εδώ και χρόνια έχει αποδείξει πως ότι πάει να την ανταγωνιστεί απλά "αυτοκαταστρέφεται σε λίγα δευτερόλεπτα".

Στο θέμα μας όμως...Που λέτε η Τατιάνα δεν είναι και στα καλά της αφού βλέπει πως η εκπομπή δε πάει και τόσο καλά. Βέβαια σε γενικά επίπεδα το κανάλι της Κηφισιάς δεν χτυπάει κόκκινο στα νούμερα τη φετινή τηλεοπτική περίοδο οπότε είναι λογικό στους διαδρόμους να επικρατεί αναστάτωση...

Η αναστάτωση αυτή όμως πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Μια άτυχη στιγμή θα μπορούσε να θεωρηθεί όταν η  Μαρία Μπακοδήμου  δε κράτησε το στόμα της κλειστό και συζήτησε για το πιθανό κόψιμο της εκπομπής της κας Ευαγγελάτου και για τα νούμερα που φέρνουν δάκρυα αλλά όχι από συγκίνηση!

Τι ήταν λοιπόν να φτάσει αυτό στα αυτιά της γαλανομάτας μάγισσας και έγινε το έλα να δεις!


Ποιος είδε τη Τατιάνα και δε τη φοβήθηκε...

Γιατί Μαρία βγαίνεις και λες αυτά τα πράγματα εεε;;;

Τι είπε και εκείνη; Είπε κάτι που δεν ισχύει;

Για αρκετή ώρα τα φαρμακερά λόγια έπεφταν βροχή,κάποιοι μπήκαν στη μέση για να τις χωρίσουν χωρίς βέβαια να τα καταφέρουν.

Ξαφνικά η Τά-Τι γύρισε τη πλάτη της και πήγε στο καμαρίνι της όπου έμεινε εκεί  για αρκετή ώρα.

Τι να πεις δύσκολος καιρός για νούμερα και μάλιστα όταν απέναντί σου έχεις την Ελένη με κοιλίτσα που φουσκώνει μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ