2015-01-01 16:28:07
Φωτογραφία για Την υποψηφιότητά του στη Β' Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι ανακοίνωσε ο Νίκος Νυφούδης
Την υποψηφιότητά του στη Β' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης με το "Ποτάμι" ανακοίνωσε ο Νίκος Νυφούδης... Ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης στο δήμο Πυλαίας Χορτιάτη έγραψε σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook:

"Από τον τόπο καταγωγής μου, τον Δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη, και με το βλέμμα στραμμένο στην τοπική επιχειρηματικότητα ξεκίνησα την προσπάθεια με βασικό στόχο την σύγχρονη ανάπτυξη που θα οδηγήσει στην τόνωση της τοπικής αγοράς.

Δηλώνω παρών σε μία από τις σημαντικότερες εκλογικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών. Το Ποτάμι εκφράζει το καινούριο, είναι ένα Κίνημα που δεν κουβαλάει τις αρρώστιες του παλιού και κάνει μια σοβαρή και αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση στον ελληνικό λαό.

Η Ελλάδα έχει λύσεις. Και αυτές οι λύσεις είναι οι άνθρωποί της.

Με άξονα την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την εξωστρέφεια και την τόνωση της τοπικής αγοράς, θα πάρουμε γενναίες αποφάσεις, ώστε να γράψουμε παρέα το μέλλον του τόπου, το μέλλον της Β΄ Θεσσαλονίκης.

Μα πάνω από ολα Καλή Χρονια με τις σκέψεις μας στους ξενιτεμενους αγαπημένους μας που αυτές τις μέρες μας λείπουν πάντα πιο πολύ. Καλή Χρονιά!" Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ