2015-01-07 14:54:12
Φωτογραφία για «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΠΕΡΕΪΡΑ... ΘΑ ΕΞΕΤΑΖΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ»
Ο πρώην παίκτης της Πόρτο, Κριστιάν Σαπουνάρου αναλύει στο "gazzetta.gr" τη φιλοσοφία του Βίτορ Περέιρα καταλήγοντας πως είναι ένας προπονητής που ταιριάζει στο προφίλ του Ολυμπιακού.

Αναλυτκά Ο σκληροτράχηλος μπακ από τη Ρουμανία αγωνίστηκε για πρώτη φορά εκτός συνόρων με τα χρώματα της Πόρτο.

Με τους «Δράκους» στα τέσσερα χρόνια που παρέμεινε στο «Ντραγκάο» (2008-2012) κατέκτησε το Europa League, 3 πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα.

Ο Σαπουνάρου θυμήθηκε τη συνεργασία που είχε με τον Βίτορ Περέιρα κάνοντας λόγο για έναν σοβαρό προπονητή που ήξερε να κατευθύνει άρτια τους παίκτες της Πόρτο.

«Με τον Βίτορ Περέιρα συνεργάστηκα για δύο χρόνια. Την σεζόν 2010-2011 ήταν βοηθός, ενώ την αμέσως επόμενη που ήταν και η τελευταία μου στην Πόρτο ήταν πρώτος προπονητής.

Είναι ένας σοβαρός άνθρωπος που δουλεύει σκληρά και γνωρίζει πως θα πάρει από τους ποδοσφαιριστές του, το 100% των δυνατοτήτων τους. Πιστεύω ο Ολυμπιακός έκανε εξαιρετική επιλογή και θα τον βοηθήσει πολύ».


Ο Ρουμάνος διεθνής χαρακτηρίζει τον 46χρονο τεχνικό «ήρεμο άνθρωπο».

«Δεν είναι ο τύπος που ξεσπάει, είναι ήρεμος και επικοινωνιακός με τους ποδοσφαιριστές. Προσωπικά είχα καλή σχέση μαζί του. Είναι cool».

Ο Σαπουνάρου στάθηκε παράλληλα στις επιτυχίες της Πόρτο υπό την καθοδήγηση του Βίτορ Περέιρα.

«Στην πρώτη του χρονιά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα, ενώ το ίδιο συνέβη και την επόμενη σεζόν αν και είχα αποχωρήσει από την Πόρτο.

Οι επιτυχίες του, τα λένε όλα. Είχαμε βέβαια πολύ καλή ομάδα, αλλά ο Βίτορ Περέιρα ήταν ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε σωστά την ομάδα. Το ίδιο μπορεί να κάνει και στον Ολυμπιακό».

Οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν ενδιαφερθεί για τον Σαπουνάρου την εποχή που στον πάγκο τους βρισκόταν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο Ρουμάνος μπακ δηλώνει ανοικτός στο ενδεχόμενο να μεταπηδήσει στην Ολυμπιακό σε περίπτωση που του κατατεθεί πρόταση.

«Φυσικά, πάντα είμαι ανοικτός να συζητήσω με οποιαδήποτε ομάδα. Γιατί όχι; Ο Ολυμπιακός είναι σπουδαίος σύλλογος και αν είχα πρόταση θα την εξέταζα σοβαρά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ