2015-01-09 12:42:58
Φωτογραφία για Χωρισμός ΒΟΜΒΑ στην Ελληνική showbiz! Δε θα πιστεύετε στα μάτια σας...
Τι κι αν δημοσιεύματα έλεγαν ότι ετοιμάζονται να παντρευτούν και δήλωναν ότι θέλουν να κάνουν οικογένεια; Μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης και συγκατοίκηση, Νίκος Οικονομόπουλος και Βίκυ Κάβουρα χώρισαν!

Σύμφωνα με όσα έγραψε το peoplegreece, ο τραγουδιστής και η ηθοποιός δεν είναι πια μαζί, ενώ ο λόγος του χωρισμού παραμένει άγνωστος και αμφότεροι έχουν δώσει βαρύτητα στα επαγγελματικά τους.

(Νίκος και Βίκυ στα κοινά τους γενέθλια, τον Ιούλιο)

Άνθρωπος από το περιβάλλον του Νίκου επιβεβαίωσε στο star.gr τον χωρισμό, αποφεύγοντας, ωστόσο, να μπει σε λεπτομέρειες και τόνισε πως ήταν φιλικός και, μέχρι σήμερα, κρυφός.

Στα τέλη Αυγούστου δημοσίευμα ήθελε το πρώην ζευγάρι να καβγάδισε κατά την διάρκεια των διακοπών, ωστόσο, η κρίση φαίνεται πως ξεπεράστηκε αφού, λίγες μέρες αργότερα, εμφανίστηκαν μαζί στην βάπτιση της κόρης της Πέγκυς Ζήνα.

(Το πρώην ζευγάρι στη βάπτιση της κόρης της Πέγκυς Ζήνα)

Η τελευταία κοινή δημόσια εμφάνιση του Νίκου και της Βίκυς ήταν στην πρεμιέρα του τραγουδιστή με την Δέσποινα Βανδή, στις 21 Νοεμβρίου, ενώ αμφότεροι απέφευγαν τις δηλώσεις για την σχέση τους παρά την δημοσιότητα που είχε πάρει και τις τρυφερές φωτογραφίες τους στα περιοδικά.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ