2015-01-09 18:40:22
Φωτογραφία για ΤΑ ΛΕΝΕ... ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΕΪΡΑ
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει το πλάνο του Βίτορ Περέιρα και με μεταγραφές, όμως οι δύο άνδρες αναμένεται να συζητήσουν επί του θέματος μετά την αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας υπολογίζεται ότι θα υπάρξουν εξελίξεις στο Λιμάνι όσον αφορά την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής παρουσίασης του Βίτορ Περέιρα από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί πρώτα να κάνει κάποιες προπονήσεις με τη νέα του ομάδα, να τη δει σε ένα επίσημο παιχνίδι (εκείνο με τη Skoda Ξάνθη) και στη συνέχεια θα κάνει τις... παρατηρήσεις του.

Πάντως, ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων ξεκαθάρισε ότι θα σταθεί δίπλα στον Πορτογάλο τεχνικό και θα τον στηρίξει με κάθε τρόπο.

Εκείνο, όμως, που έχει προκύψει είναι ότι δύσκολα θα αλλάξει ο μεταγραφικός σχεδιασμός των πρωταθλητών Ελλάδας. Σε πρώτο πλάνο είναι δηλαδή η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός ακραίου επιθετικού και ενός χαφ, ενώ θεωρείται ήδη κλεισμένος ο Ντιντιέ Ντιγκάρ της Νις.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ