2015-01-15 08:55:12
Φωτογραφία για ΒΛΑΧΟΣ : ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
Πίστη στις δυνατότητες του Ολυμπιακού, παρά τη δυναμικότητα της Προ Ρέκο, έχει ο Θοδωρής Βλάχος, εν όψει της σημερινής αναμέτρησης για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Παίζουμε το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι στο Champions League και ίσως στην πιο δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση που θα έχουμε φέτος στην Ευρώπη.

Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ενισχυμένη ομάδα που ήδη παίζει πολύ καλά μέχρι τώρα. Όμως και εμείς είμαστε ενισχυμένοι, νιώθουμε πιο δυνατοί και έχουμε υψηλούς στόχους. Θέλουμε εκτός από το να ευχαριστηθούμε το ματς να έχουμε και πολύ υψηλή απόδοση για να καταφέρουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Ίσως φαντάζει ότι η Ρέκο δεν έχει κάποιες αδυναμίες αλλά δεν παύει να είναι μια ομάδα.

Εμείς θέλουμε να δούμε το δικό μας παιχνίδι, να δώσουμε το δικό μας ρυθμό σε κρίσιμα σημεία και να ελέγξουμε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Μέχρι στιγμής η εικόνα που έχουμε δείξει είναι καλή αλλά περιμένω ότι μπορούμε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο. Αυτός ο αντίπαλος είναι τόσο δυνατός που ίσως δεν μας αφήσει αλλά αυτά είναι τα παιχνίδια που πρέπει να περιμένουμε εμείς σαν Ολυμπιακός.

Με πολύ δυνατούς αντιπάλους με τα καλύτερα ονόματα στην Ευρώπη να μετράμε τις δυνάμεις μας και να ξεπερνάμε τον εαυτό μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο προπονητής της ανδρικής ομάδας Πόλο του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ