2015-01-15 15:58:08
Φωτογραφία για ΝΤΑΡΝΤΕΝ : ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΝΑ... ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!
Στις δυσκολίες που υπάρχουν για το αυριανό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στάθηκε ο Τρεμέλ Ντάρντεν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στον «Γαύρο» για την αναμέτρηση στην Τουρκία, τόνισε πως και ο Θρύλος έχει υψηλές προσδοκίες, μίλησε με καλά λόγια για τη Φενέρ και τον Γκάουντλακ και επεσήμανε πως η άμυνα θα είναι το «κλειδί» και αύριο.

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι σίγουρα αυτό στην Τουρκία. Είναι μία πολύ σκληρή ομάδα, με υψηλές προσδοκίες όπως και εμείς και όπως γνωρίζουν όλοι αυτό είναι το Top 16 που είναι ένας πολύ δύσκολος γύρος. Οπότε θα είναι πολύ ενδιαφέρον η συγκεκριμένη κόντρα. Ξέρω την ομάδα και τους παίκτες που την απαρτίζουν, είχαμε παίξει μαζί τους και το καλοκαίρι αλλά εγώ δεν ήμουν παρών λόγω του τραυματισμού μου.

Ελπίζω λοιπόν να είναι ένα σούπερ παιχνίδι και να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί χρειάζεται, να παίξουμε τη γνωστή καλή μας άμυνα. Και πάνω από όλα ας αφήσουμε την άμυνα να… κουβαλήσει την επίθεση!».


Για το ότι απέναντί του θα έχει τον Άντριου Γκάουντλακ: «Είναι ένας πολύ-πολύ δυνατός παίκτης! Παίζει ένα φοβερά ελεύθερο μπάσκετ. Μπορεί να γίνει... καυτός σε μερικά δευτερόλεπτα. Οπότε οφείλεις πάντα να είσαι σε εγρήγορση. Είναι συνεχώς σε διάθεση να σε... εκτελέσει. Δεν μπορείς ποτέ του δώσεις το δικαίωμα να το κάνει αυτό και πρέπει να κάνουμε μπόλικη ομαδική δουλειά, και να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι για να μπορέσουμε να τον σταματήσουμε. Σίγουρα δεν πρόκειται να είναι ενός ανθρώπου δουλειά».

Για το αν η άμυνα θα είναι και πάλι το «κλειδί» για τη νίκη: «Σε αυτήν την ομάδα προσπαθούμε να είναι η άμυνά μας αυτή που θα μας δείχνει τον δρόμο για το αποτέλεσμα. Η επίθεση πάει και έρχεται. Θα πάρεις σουτ, θα χάσεις μερικά από αυτά. Ομως η άμυνα είναι αυτή που θα σε κρατήσει σε καλό επίπεδο σε κάθε ματς και αν είμαστε εμείς καλά αμυντικά θα έχουμε μία ευκαιρία να διεκδικήσουμε οποιοδήποτε αποτέλεσμα. Και ας μας μπαίνουν τα σουτ και ας τα χάνουμε».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ηταν μία πολύ σκληρή ομάδα. Επαιξαν πάρα πολύ δυνατά απέναντί μας. Το “14” (Σάσα Βεζένκοφ) είναι ένας παίκτης με πολύ μέλλον που όπως δείχνουν τα πράγματα σε λίγα χρόνια θα είναι στο ύψιστο επίπεδο στην Ευρώπη και λογικά θα αγωνίζεται στο ΝΒΑ πολύ σύντομα.

Λοιπόν είναι μία σκληρή ομάδα ο Αρης. Δεν τα παρατούν εύκολα και παρότι εμείς περάσαμε με διαφορά συνέχιζαν να πολεμούν. Oταν παίζεις λοιπόν αντίπαλος με μία ομάδα που δεν παρατάει τα όπλα, είναι κάτι που αναζητά κάθε ομάδα για να έχει ώστε να μπορεί να προετοιμαστεί κατάλληλα. Είχαν και πολύ χρόνο, εξάλλου, μπροστά τους για το ματς αυτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ