2015-01-20 00:14:05
Φωτογραφία για Η ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΤΟΥ ΜΙΡΑΛΑΣ ΚΑΙ Η... ΤΙΜΩΡΙΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Με το... "έτσι θέλω" αποφάσισε ο Κέβιν Μιραλάς να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η Έβερτον στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην Γουέστ Μπρομ, αλλά το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά τον δικαίωσε.

Βασικός εκτελεστής των πέναλτι των "ζαχαρωτών" είναι ο Λέιτον Μπέινς, αλλά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν του... επέτρεψε να πράξει αναλόγως στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης του "Γκούντισον Παρκ" με την Γουέστ Μπρομ.

Ο Στίβεν Νέισμιθ, μάλιστα, διαμαρτυρήθηκε στον Βέλγο μεσοεπιθετικό για την ενέργειά του, όμως δεν κατάφερε να τον μεταπείσει.

Το αποτέλεσμα δεν δικαίωσε τον Κέβιν Μιραλάς, αφού σημάδεψε την εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού της Γουέστ Μπρομ και στο ημίχρονο... "τιμωρήθηκε" με αντικατάσταση από τον Ρομπέρτο Μαρτίνες.

Με ανάρτηση στο Twitter, o Γκάρι Νέβιλ χαρακτήρισε... "απαράδεκτη" την πράξη του πρώην ερυθρόλευκου άσου, ενώ ο Τζέιμι Κάραχερ υποστήριξε ότι αυτή η ενέργεια... "δεν συνάδει με την έννοια του ομαδικού πνεύματος".

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον της Τότεναμ και της Ατλέτικο Μαδρίτης προς το πρόσωπο του Κέβιν Μιραλάς, ο Ρομπέρτο Μαρτίνες θα έχει έναν επιπλέον λόγο για να τον παραχωρήσει Δείτε το χαμένο πέναλτι του Μιραλάς:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ