2015-01-20 08:43:03
Φωτογραφία για Γ. Μανιάτης: Εθνικά επικίνδυνες και επιζήμιες οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ
 «Το δίλημμα της δημοκρατίας είναι να μη χαρίσει κανείς την τρίτη έδρα στη ΧΑ»

Τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας και υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης μιλά για τη μάχη των εκλογών και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους υδρογονάνθρακες. 

Συνέντευξη Γ. Μανιάτη

Για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων

«Διάβασα τη συνέντευξη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (Απ. Αλεξόπουλου) και έμεινα άναυδος. Πήρα μια απόφαση που δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου. Έστειλα προσωπική επιστολή στον κ. Τσίπρα, διότι προφανώς κάποιοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν και με εθνικά θέματα. Βγαίνει ο αρμόδιος του ΣΥΡΙΖΑ και λέει ότι θα τινάξουμε όλα στον αέρα, ότι δεν ισχύει καμία εθνική υπογραφή και ότι θα τα δούμε όλα από σημείο μηδέν. Πρέπει να σας πω ότι στην επιστολή μου προς τον κ. Τσίπρα μιλώ για εθνικά επικίνδυνη και οικονομικά απαράδεκτη τακτική, την οποία πρέπει άμεσα ο ίδιος να διαψεύσει και να φέρει τα πράγματα εκεί όπου πραγματικά θα έπρεπε να είναι. Θα έχει εθνική ευθύνη όποιος δεν ανατρέψει αυτή την αδιανόητη προοπτική και αποτρέψει επενδυτές από το να καταθέσουν φακέλους και να επενδύσουν στον τόπο μας. Καθένας τα λόγια του και οι ιστορικές του ευθύνες.»


Για την εκλογική μάχη της Αργολίδας, όπου είναι υποψήφιος

«Έχουμε ένα δίλημμα αξιοπρέπειας και δημοκρατίας. Η Αργολίδα είναι τριεδρική. Είναι απολύτως βέβαιο ότι τη μία έδρα θα κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και τη δεύτερη η Ν.Δ. Άρα, το μεγάλο δίλημμα των πολιτών και ψηφοφόρων της Αργολίδας είναι ένα και μοναδικό: ποιος θα κερδίσει την τρίτη έδρα και εδώ γίνεται αγώνας ανάμεσα στη Χρυσή Αυγή και το ΠΑΣΟΚ. Και στην Αργολίδα και στις άλλες 10 τριεδρικές, όπως η Αρκαδία, η Χαλκιδική, η Άρτα, η Ξάνθη και άλλες περιοχές δεν είναι πια ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος, γιατί το δίλημμα αυτό το έχει λύσει η ίδια η ζωή. Το δίλημμα της δημοκρατίας είναι ποιος θα είναι τρίτος. Ας μην επιτρέψουμε τρίτος να είναι ο χρυσαυγίτης υποψήφιος και ας στηρίξουμε τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ ως μία δύναμη υπευθυνότητας σε όλες τις τριεδρικές περιφέρειες.»
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ