2015-01-20 19:34:17
Φωτογραφία για ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΝΙΚΩΝ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ!
Καλύτερος δεν θα μπορούσε να είναι ο απολογισμός των αθλητών του τμήματος Πινγκ Πονγκ του Ολυμπιακού οι οποίοι μετείχαν στην προκριματική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος νέων-νεανίδων που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο. Η παρουσία του Θρύλου συνοδεύτηκε από τρεις ισάριθμες προκρίσεις μέσω των αγώνων που έλαβαν χώρα στην Αθήνα στις οποίες προστίθεται και η πρόκριση άνευ αγώνων του Ανδρέα Τσόπελα ο οποίος βρίσκεται στην καλύτερη 6άδα των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης και περνάει αυτόματα στα τελικά. Στη προκριματική φάση για λογαριασμό του Ολυμπιακού μετείχαν οι Γιώργος Σταματούρος, Ξανθός Παναγόπουλος και Ιωάννα Γερασημάτου.

Και οι τρεις προκρίθηκαν στην τελική φάση καταλαμβάνοντας αρχικά τις πρώτες θέσεις στους ομίλους τους σημειώνοντας ο καθένας από δυο νίκες. Ενώ στη συνέχεια με άλλες δυο νίκες ο καθένας στη φάση νοκ άουτ σφράγισαν το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Συνολικά ο Ολυμπιακός σημείωσε 12 νίκες ισάριθμα παιχνίδια στην προκριματική φάση, γεγονός που άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό Γιώργο Χριστοφοράκη.

*Τα προκριματικά του απλού νέων-νεανίδων συγκέντρωσαν 116 αθλητές στην Αθήνα, 84 στη Θεσσαλονίκη, 44 στην Πάτρα, 32 στην Αλεξανδρούπολη, 37 στην Καβάλα και 14 στη Χίο και την ίδια ώρα 74, 24, 12, 23, 14 και 10 αθλήτριες για τις αντίστοιχες περιοχές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ