2015-01-21 06:41:09
Φωτογραφία για Τζιχαντιστές: Σκότωσαν παιδιά γιατί έβλεπαν ποδόσφαιρο! [ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ]
Οι τζιχαντιστές χτύπησαν και πάλι, σκοτώνοντας 13 παιδιά διότι διέπραξαν την “αμαρτία” να παρακολουθούν ποδόσφαιρο στην τηλεόραση... Η φρικτή ομαδική δολοφονία έγινε στη Μοσούλη, την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αποκαλύφθηκε σήμερα.

Τα παιδιά παρακολουθούσαν τον αγώνα του Ασιατικού Κυπέλλου Ιράκ – Ιορδανία, όταν συνελήφθησαν από την “ισλαμική αστυνομία” των τζιχαντιστών και στήθηκαν ενώπιον του εκτελεστικού αποσπάσματος, όπως αποκάλυψαν αυτόπτες μάρτυρες.

Πριν την εκτέλεση οι τζιχαντιστές περιέφεραν τα παιδιά στην πόλη, καλώντας τους πολίτες να παρακολουθήσουν την εκτέλεση των “αμαρτωλών”. Τα σώματα των νεκρών παιδιών έμειναν πεσμένα στον δρόμο, καθώς ουδείς τόλμησε να τα περισυλλέξει, λόγο του φόβου.

Οι τζιχαντιστές, από τη Κυριακή έως σήμερα, έχουν εκτελέσει τουλάχιστον 22 ανθρώπους, με διάφορες κατηγορίες. Δύο από τα θύματα κατηγορήθηκαν ως ομοφυλόφιλοι (φωτογραφία). Οι κατηγορούμενοι για ομοφυλοφιλία γκρεμίστηκαν από ένα ψηλό κτήριο στη Μοσούλη.

Άλλοι δύο άνδρες σταυρώθηκαν κατηγορούμενοι για κλοπή (φωτογραφία) και μια γυναίκα λιθοβολήθηκε μέχρι θανάτου με την κατηγορία της αποστασίας (φωτογραφία). Άλλοι 17 άνδρες σταυρώθηκαν, την προηγούμενη εβδομάδα, για διάφορες αιτίες, υπαρκτές ή μη.

Μέχρι στιγμής οι τζιχαντιστές έχουν εκτελέσει χιλιάδες άνδρες, γυναίκες και παιδιά, για διαφόρους λόγους, ανοίγοντας έναν κύκλο φρίκης που θα περάσει καιρός για να κλείσει.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ